Hvordan til at dele en Yahoo! fotoalbum

I løbet af denne ferie sæson, vil der være så mange sjove og gode minder, som du og din familie vil have at du ønsker at bevare for de kommende år. Så du trække dit kamera og tage, hvad synes at være en million oprigtige billeder i hele denne ferie sæson. Og efter ferien er overstået, du trækker ud dit kamera igen, grab dets hukommelseskort, og skub det ind i din computer. Du håber at dele alle disse minder med dine kære. Det eneste problem er, at du ikke ved hvordan. Ved at følge nedenstående enkle trin, vil du være i stand til at lære, hvordan du deler alle disse vidunderlige minder gennem Yahoo!

  • Træffe et valg. Der er en række måder, du kan dele fotoalbum på Yahoo! (eller Y!). Du kan dele det på Yahoo! Messenger eller Y! M, som er meget let at gøre, så længe dine venner og familie online. Du kan også vælge at uploade billeder på din Yahoo! Mail ved at klikke på "Mine fotos" ansøgning. Eller kunne du bare e-maile billeder til dine venner.
  • Yahoo! Messenger. Først og fremmest, for dette arbejde, skal du hente Y! M og installere det på din computer. Bare gå til Yahoo! 'S hjemmeside og se efter Messenger widget til venstre (det har et smilende ansigt). Klik på den og følg instruktionerne for at downloade og installere den. Bagefter input dit brugernavn og password og log ind. Nu, se efter den ven, du vil dele fotos med og dobbeltklik på hans / hendes navn. Når chatvinduet er poppet ud udseende øverst til højre i vinduet. Kig efter knappen "billeder" og klik på det. Alt du skal gøre nu, er at vente på din ven til at acceptere invitationen. Når han / hun gør, uploade billeder, du vil dele, ved at klikke på knappen "Tilføj billeder". Derfra skal du blot vælge, hvilke billeder du vil dele.
  • Brug "Mine billeder". Start din Internet og logge på Yahoo! hjemmeside og derefter gå til din mail. Bagefter se nederst til venstre på skærmen, og se efter "Programmer". Klik på "Mine fotos" ansøgning. Derfra skal du klikke på "Upload Billeder", som er nederst til højre. Derfra du simpelthen bare nødt til at vælge, hvilke fotos du vil dele. Bagefter skal du klikke på en hvilken som helst del af billedet og tilføje navnene på de personer, du vil dele billederne med. Et klik svarer til et navn. Når du er færdig, skal du klikke uploade fotos.
  • E-mail billederne. Dette kan være den mest kedelige form for deling af fotos på Yahoo! fordi du skal vente på billederne for at indlæse, medmindre du har en super hurtig internetforbindelse. Gå til e-mail-delen af ​​Yahoo! Mail og indsætte e-mail-adresserne på de personer, du vil sende billederne til. Efter at gøre det, se på proceslinjen under e-mail-adresser, og klik på papirclips (vedhæfte filer). Du kan vedhæfte op til 10 filer pr e-mail, så bare tilføje billeder, du vil dele. Hvis du har mere end 10 så bare sende dem en anden e-mail.

Nu ved du, hvordan du deler fotoalbum via Yahoo !. Så denne ferie sæson, tøv ikke med at tage hundreder af billeder af dig og dine kære. Bare glem ikke at dele dem!