Hvordan til at dekorere en strand-tema soveværelse

Uanset om du er en strand elsker eller bare elsker sindsro stranden skaber, dreje dit soveværelse til en beach getaway paradis er lige så sjovt som at køre langs kysten. Den kølende atmosfære af farverne, dynamikken i dekorationer, og den solrige appel af soveværelset alle slappe af din krop og genopfriske dit sind. Og ligesom det, dit soveværelse bliver et stykke af himlen. Spekulerer på, hvordan man gør det? Hera € ™ s hvad du skal gøre.

  • Saml masser af strand souvenirs. Saml alle de souvenirs, du har på din strand ferier. Postkort, muslingeskaller, hav sten, sand og personlige fotos er gode at have. Sæt postkort og fotos i beach-tema rammer (forstørre dem, hvis du vil). Derefter hænge dem på vægge og sætte dem på centrale områder. De muslingeskaller og havet klipper kan line op et bord. Stranden sand, i mellemtiden, kan bruges til at pryde dine andre tilbehør.
  • Brug blå og hvid over det hele. Bring strand vand og himmel ind i dit soveværelse ved at have farverne blå og hvid i centrale stykker og accenter af dit design. Væggene, for eksempel, kan males i meget lyseblå og frysere i hvid. Gardiner og forhæng kan også være i blødt hvidt stof pyntet med levende blomstermotiver og strand mønstre. Hvad du ønsker, her er at få fornemmelsen af ​​en strand blæsende eftermiddag, roligt kysse dig med en brise som gardiner er fejet ind.
  • Bring solen i. Selvfølgelig, du donâ € ™ t ønsker solen til at stå ud, så prøv at indarbejde gul i din boligindretning. En ramme for eksempel kan males i lyse gule. En gul loft ventilator kan også installeres, som efter sin stilling, kan ligne solen. Tæpper kan også være i gult.
  • Vær opmærksom på dit sengetøj. Der er masser af muligheder for dit sengetøj. Du kan gøre brug af en seng ark i blå, hvid, gul, orange og grøn og top det med en farve-koordineret sengetæppe. Puder bør også være i matchende farver. Afhængig af farven på dit sengetøj, bør puder være en tone lysere eller mørkere. Brug bløde stoffer til strøelse og puder, så du kan føle den breezy ro af en strand hver aften. Hvis du ønsker at skubbe denne dekoration projekt videre, hænge en baldakin over sengen.
  • Har en møbler makeover. Du donâ € ™ t nødvendigvis nødt til at købe nye møbler til din strand-tema soveværelse. Du behøver kun at opfriske dem, du allerede har. For at få den strand appel, hvidvaske dine møbler, så de vil sporten en bambus-lignende hvidhed. Forsøg at sand kanterne samt. Ideen her er at gøre møbler ser vejr-nedslidt. Hvis du nødt til at tilføje møbler eller erstatte nogle emner, overveje at købe bambus møbler, da de vækker stranden vibe. Gå til sparsommelighed butikker, garage salg eller secondhand butikker for billige men funktionelle møbler.

Og endelig overveje placeringen af ​​dine møbler og dekorationer. De skal være placeret i praktiske områder for at give dig plads nok til at flytte rundt. Undgå også at overstuffing dit soveværelse. Hvis det ser trangt for dig, er det sandsynligvis er.