Hvordan til at bygge bro Trådløse routere

At udvide udvalget og signalstyrken på dit netværk skal du tilføje en anden trådløs router og fjerne EU routere for dem at være forbundet til hinanden. Her er de trin, hvordan at bygge bro trådløse routere.

  • Test dækningsområdet. Det første skridt at tage, er at afgøre, hvor langt dine routere kan nå. Dette er vigtigt, når du tilføjer en anden router for dig at have en idé om, hvor at placere din anden router. Husk, at når to eller flere routere fungerer, er det bedst, at de områder, de dækker ligeligt fordelt mellem de to. For at bestemme dækningsområdet for din router, skal du placere din bærbare computer så langt som du tror din router kan nå. Hvis det stadig har en netværksforbindelse, skal du flytte længere væk, indtil netværksforbindelsen mislykkedes. Det sted, hvor nettet ikke er det fjerneste sted routeren kan nå. Når du allerede bestemme dækningsområdet for din router, skal du flytte din første router til at matche placeringen af ​​din anden.
  • Indstil den primære router. Efter at have placeret dine routere på deres tilsvarende position, er det nu tid for dig at beslutte, hvilke af dine routere vil være den primære. For at give dig en idé om, hvordan du vælger den primære router er routeren som du vil direkte forbindelse til internettet, som regel gennem kablet LAN tilsluttet kablet, DSL eller andet modem. At vælge den primære router vil i høj grad afhænge af den positionering du har lavet tidligere. Husk, at den primære router skal være tæt på eller tættest på de kabelforbundne forbindelser og også være synligt til det nye trådløse netværk.
  • Antenne. Det næste trin er at erhverve en antenne. Du bør kigge efter en antenne med en bred vifte og god signalstyrke. Det er almindeligt, at antenner kommer fra routere donâ € ™ t udføre meget godt. Så hvis du har råd til at lede efter antenner på markedet er det meget anbefales. Kvalitet omni-directional antenner, der kan findes på markedet kan nå god rækkevidde og har en temmelig stærkt signal også. Donâ € ™ t bekymre dig om udgifter til gode arbejdsforhold antenner, ved hjælp af kvalitet antenner kan reducere de udgifter, du foretager, vil du kun brug for få routere til bredere dækningsområde. Bare vær sikker på at antennen er kompatibel med din router. De fleste nye routere indeholder en intern antenne, men nogle ældre routere, ligesom Linksys WRT54G har udvendige antenner, der kan forlænges.
  • Implementer din primære router. Implementering din primære tager en lille indsats og forsigtighed. Hvis du ikke er meget fortrolig med at gøre dette, kan du brug for hjælp fra nogen, der allerede gjorde dette type job før. Eller endnu bedre kalder en ekspert eller professionel til at gøre dette job for dig. Da det er den primære router, er det det væsentlige og kræver mest tid til at være set-up. Først skal du nødt til at oprette netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsnøglen (WEP eller WPA). Efter at have at gøre det, skal du konfigurere din internetforbindelse og prøv din router med nogle computere. Don € ™ t ærgre sig, hvis denne opgave lyder lidt kompliceret, når du færdig med dette trin de næste procedurer vil bare være et stykke kage.
  • Implementer de sekundære routere. De sekundære routere skal konfigureres som bro og bør arbejde på en bro mode.

Nyd din trådløse internetforbindelse!