Hvordan til at bekæmpe en IRS Audit

IRS kommer til dig er en meget vanskelig sag. Regeringen vil tilbringe dage nysgerrige i alle aspekter af dit liv. Der er flere ting, du kan gøre for at gøre processen gå så glat som muligt.

  • Sørg for at du er godt repræsenteret. En velbevandret repræsentant skal være med dig, når konfrontere en revision. Dette er til gavn for dig, fordi en sådan bistand vil understøtte din argumentation og forhindre dig i at gøre falske påstande, at regeringen kan bruge imod dig. En anden måde en fiskal repræsentant kan hjælpe dig, er ved at give dig ordentlig rådgivning om, hvordan man håndtere IRS auditorâ € ™ s ofte stillede spørgsmål.
  • Levere de rigtige dokumenter. Være helt upfront med de dokumenter, at repræsentanter IRS beder om. Du kan anmode om for møderne vil blive afholdt, hvor du holder dine dokumenter. Denne modigt skridt viser, at du ikke har noget at skjule. På den anden side kan du også bare præsentere kun de specifikke dokumenter IRS beder om; dette er en langt mere konservativ tilgang. Uanset hvad du beslutter dig om at gøre, vil være ærlig få dig igennem denne prøvelse.
  • Don € ™ t undervurdere regeringen. Regeringen er langt mere magtfulde end du selv vil gætte. Skjule ting ville bare føre til din egen undergang. Regeringen foragter folk der har været mindre end ærlige om deres skatter. Regeringen heldigvis er tilgivende, når det kommer til virkelig ærlige fejl, så at sige sandheden er din bedste mulighed.
  • Undersøg og appel. Vurdere og undersøge revision, hvis du føler at du er blevet anklaget med urette. Hold tiltalende og hvis der er fejl, vil de blive fundet ud af. Fejl fra revisorerne har været kendt for at ske. Hvis du bliver rådgivet af din juridiske hjælp, at yde i afregningen for revisionen, så skal du.
  • Overvej appellerer til USA Tax Court. Sende din andragende til Tax Court er et tilrådes alternativ, som giver dig mulighed for at repræsentere dig selv. Endvidere vil Retten undersøge de væsentlige resultater af revisor og tage hensyn til din egen forsvar og vidnesbyrd. For at styrke dit forsvar, søge bistand fra en person eller professionel, der er velbevandret med skattespørgsmål. Den amerikanske Tax Court har været stedet for at øge dine chancer for at vinde et argument med IRS på grund af en mere afslappet juridisk proces. Derfor er din endelige udvej tager det til amerikanske appelret men uanset hvad den amerikanske skat Domstolen har det sidste ord i din IRS undersøgelse.

Ja, en IRS revision skræmmende at sige det mildt. Dit største aktiv vil være juridisk bistand fra en, der kan følge forløbet og bestemme, hvad der skal gøres. Selvom foranstaltninger der skal træffes med det samme, er det afgørende at være helt klar over, hvordan du nærmer dig problemet. Så meget som muligt, holde sig inden for juridisk kompetence og undgå at blive narret og overtalt af defekte praksis og juridiske Shams. Desuden er det muligt at kæmpe IRS revision, hvis det bliver gjort korrekt.