Hvordan til at arbejde som en psykolog

Er du fascineret af folks adfærd? Vil du vide, hvad der motiverer folk til at gøre, hvad de gør og handle som de gør? Derefter en karriere som psykolog, en læge eller sygeplejerske, der studerer menneskers adfærd og sindet, kan vise sig at være et tilfredsstillende valg. Her er hvordan man kan tage de første skridt i denne karriere:

Vejen til at blive en psykolog er en lang vej, der involverer først at indhente både en bachelor- og en kandidatgrad, fortrinsvis fra en institution, der er godkendt af American Psychological Association (APA). De fleste spirende psykologer gøre psykologi deres store og tage så mange kurser, der involverer menneskelig adfærd og sindet som muligt, ud over kursusaktiviteter i videnskab og matematik, som hjælper dem bliver analytiske tænkere. Læsning værker af Sigmund Freud, betragtes som faderen til psykoanalysen, anbefales, da der polering dit sprog, skrevet og kommunikationsevner, alle egenskaber, der er nødvendige i en succesfuld psykolog praksis.

Så graduate arbejde i retning af en Ph. D i psykologi eller Psy.D., doktorgrad i psykologi er obligatoriske for at tage statslige licenser eksamener for lovligt fungere som psykolog. Hvis du ønsker at forfølge en position inden for forskning, undervisning eller rådgivning, en Ph.D er den klassiske doktorgrad nødvendig for at blive en psykolog. Den Psy.D. grad, en nyere grad fra nogle institutioner, vil også gøre det muligt for dig at have licens til at diagnosticere og behandle psykiske lidelser i kliniske omgivelser og er ofte graden forfølges med borgere, der ønsker at praktisere i et klinisk eller skole indstilling. I modsætning til en psykiater, der er også en læge, kan psykologer ikke ordinere medicin til patienter.

En del af processen med at få en doktorgrad vil indebære praktisk erfaring som psykologi praktikant, overvåget af dem, der allerede har licens, og praktiserer i marken. Psykoanalyse, undersøgelse af det underbevidste sind, vil være en del af pensum, så forvente at gennemgå terapi sessioner som en del af dine akademiske studier.

Når du modtager din uddannelse og bestå National Undersøgelse for professionel praksis i psykologi (EPPP), skal du også foretage de nødvendige programmer til at få licens i din tilstand til at praktisere. Du kan vælge at arbejde på et universitet eller niveau i undervisning eller forskning. Du kan beslutte at specialisere sig i en bestemt niche af befolkningen, såsom børnepsykologi eller kriminel psykologi. Du ønsker måske at tage højde for højt gebyr kunder i en privat praksis, eller arbejde i et offentligt mental sundhed kontor for lavere indkomst patienter. Du kan beslutte at arbejde på koncernniveau i menneskelige ressourcer.

Undersøgelsen kræves for at blive en psykolog kræver tid, engagement og stærk motivation. Men hvis det menneskelige sind og dets motivation er uendeligt fascinerende for dig, en karriere som psykolog er værd at investeringen.