Hvordan til at afbetale gæld

Erhvervelse betydelig gæld er ret nemt at gøre. Udgravning ud fra under gæld for at se dagens lys igen kan være mere af en kamp. Mange programmer og organisationer er til rådighed til at hjælpe dig med denne opgave, ofte for en betydelig gebyr. Det sidste, du har brug for, når de forsøger at afbetale gæld er en anden gæld.

Hvis du er fast besluttet og har nok selvkontrol at få styr på din økonomi, er det muligt at organisere din indkomst og udlæg og få dig ud af gælden på en rimelig måde. Det første skridt bør være enkel nok: samle en liste over alle dine gæld. Saml bil betaling bøger, realkreditinstitutter udsagn, regninger og, ja, der temmelig stor bunke af kreditkort regninger, du har en eller anden måde formået at akkumulere.

Nogle gæld forsvinder ikke når som helst snart, såsom realkreditlån eller leje betalinger, bil betalinger og lignende. Andre finansielle udgifter vil være statisk i dit liv for evigt, såsom regninger og forsikringspræmier. Bare fordi disse regninger er inventar i dit liv betyder ikke, du kan overse dem og fokusere udelukkende på at bunken af ​​kreditkort erklæringer.

Først ophæves den rette mængde af penge til at betale dem, udgifter til leveomkostninger (husleje, forsyningsselskaber, og så videre). Dernæst beregne en rimelig mængde penge, der skal bruges til fødevarer og diverse leve; dette er en god tid til at overveje måder til at reducere dine økonomiske udgifter på disse områder. De penge tilbage, efter du bestemme disse omkostninger er, hvad du har at arbejde med at fjerne gæld.

Gennemgå disse kreditkortoplysninger. Du skal lave mindst den mindste betaling kræves på hver enkelt. I modsat fald vil få en negativ indflydelse på din kredit score og vil føre til højere renter og større vanskeligheder med at skaffe finansiering i fremtiden. Hvis du har nogen penge tilbage, efter du har afsat de mindstekrav saldobetalinger er det tid til at gå videre til næste trin. Vælg kreditkort med den højeste rente - ikke den højeste balance. Put alle dine resterende penge mod betaling på dette kort.

Gør det samme næste måned. Fortsæt på denne måde, indtil at kreditkort er betalt ud. Dernæst bruge alle de penge, du brugte til at betale det, at kreditkort til at betale mod kreditkort med det næste højeste rente. Læg mærke til mønstret, der er ved at udvikle. I god tid, vil denne metode slette disse kreditkort gæld. Det er bydende nødvendigt, at du ikke fortsætte med at tilføje til eksisterende balancer. Hvis denne metode ikke er effektiv nok i betragtning din nuværende indkomst, kan være nødvendigt at blive betragtet som en deltidsjob. Selv hvis du arbejder bare et par ekstra timer om ugen i et par måneder, kan dette være nok til at betale ned din kreditkort saldi betydeligt.