Hvordan Tetris kan hjælpe dig tabe sig

Tetris er et spil, der har en meget mere værdi end vores forældre engang troede. Undersøgelser tyder på, at det kan reducere PTSD flashbacks og det er blevet opdaget, at gavne din hjerne og øge hjernens effektivitet.

Men, hvad hvis det kunne hjælpe dig til at tabe sig?

Hvordan Tetris kan hjælpe dig tabe sig

Hvordan Tetris kan føre til vægttab

Et team af forskere på Plymouth University har fundet, at spillet Tetris kan hjælpe dig til at tabe sig. Hvordan gør den det? Ved at reducere mad cravings.

Hver dieter derude ved, hvor svært det kan være at gøre noget, når hele din krop er engageret i usund-mad cravings. Alle dine viljestyrke og beslutsomhed til at tabe kan flyve ud af vinduet i det øjeblik din krop fortæller dig, "Jeg vil have noget af det!"

Men Tetris kunne være den nyeste skjold mod mad cravings. Den Plymouth University undersøgelse viste, at kun tre minutter af Tetris gameplay kan reducere din trang, samt afskrække dig fra både drikke alkohol og rygning.

Hvordan er dette muligt?

Ifølge forskerholdet, Tetris forhindrer cravings ved at udskifte din afhængighed eller lyst med en distraktion. De fleste trang episoder sidste for blot et par minutter, i hvilket tidsrum kan du se, hvad du vil, og hvordan det vil gøre du føler dig bedre. Men hvis du aflede dine tanker i løbet af de få minutter, vil du ikke længere føler trangen så kraftigt.

De spiller Tetris opdagede at deres cravings var op til 24 procent svagere end dem, der lige set en skærm indlæsning af spillet. Væsentlige, kan gøre noget med dine hænder og sind tage dine tanker væk fra den mad, du er længsel at spise.

Andre store Videospil til vægttab

Stort set alle video game vil arbejde for at distrahere dig fra tanker om mad, alkohol og tobak, hvilket er en af ​​grundene til, at du bør overveje gaming hvis du lider af vanedannende adfærd.

Men lad os tage det et skridt videre, og se på spil, der vil ikke bare distrahere dig, men vil hjælpe dig til at tabe så godt. Det er rigtigt, jeg taler om spil på Wii, Xbox og Playstation.

Takket være opfindelsen af ​​motion capture-teknologi, har video spil er taget til et helt nyt niveau. Nintendo Wii var den første konsol til at bruge teknologien, med Xbox skabe Kinect og PlayStation skabe Move.

Nu er der hundredvis af video-spil du kan spille, som vil få dig i bevægelse, mens distrahere dig fra tanker af cravings. Spil som Wii Sports har du bevæger sig i tid til spil tennis, boksning, fægtning og andre aktive sportsgrene. Og spil som Red Dead Steel 2 tvinge dig til at svinge våben for at vinde spillet.

Disse spil kan være den perfekte kombination af sjov og aktivitet, og de kan hjælpe dig med at tabe sig. Nej, de er ikke en erstatning for en god træning i fitnesscentret, men de er en sjov tilføjelse til din rutine.

Her er et par af de bedste spil for at hjælpe dig med at forbrænde kalorier samtidig have det sjovt:

  • Wii Sports
  • Red Dead Steel 2
  • Just Dance
  • Wii Fit
  • UFC Trainer
  • EA Sports Active

Fremtiden for Gaming og vægttab?

Hvad hvis der var en måde at sætte dig selv i videospil? Virtuelle simuleringer kan stadig være en måder væk, men Oculus Rift gør det mere af en mulighed. Hvis der kun var en måde at kombinere den evig bevægelse af et løbebånd med medrivende spil af Oculus Rift og motion capture af Wii. Du kan snart være i stand til bogstaveligt talt gå, løbe og kæmpe dig vej gennem verdener du nu ser kun på din computer eller tv-skærm!

Hvordan Tetris kan hjælpe dig tabe sig

Må Fitness Gadgets virkelig gøre dig tabe sig?