Hvordan teknologi Virkninger Børn

Hvordan teknologi Virkninger Børn
Tid til at trække stikket?

Er teknologien påvirker børns adfærd? I en tech-vanvittig verden fyldt med blinkende lys, blinkende skærme og højfrekvente computer bip, mange forældre spekulerer på, hvor grænsen går med teknologi i hjemmet.

Teknologi, der påvirker børn: Gode og dårlige

Den amerikanske Pediatric Association anbefaler ikke mere end to timers daglig seertid, men mange børn overstiger dette beløb i et enkelt møde. Digital-indfødte er beskrevet som børn, der er vokset op omgivet af alle ting tekniske.

Den digitale generation afhængig mobiltelefoner som deres vigtigste form for kommunikation, sende tekster snarere end breve og e-mails i stedet for opkald. Denne form for digital coorespondence mangler det samme stof og mening, udgør mange til at overveje, er teknologien påvirker børns evne til at forholde sig i den virkelige verden? Når børn graduate skole og har at gøre med den offentlige ansigt til ansigt i stedet for bag computere og gadget-skærme, er de i stand til at holde øje til kontakt og dialog øje? De ulemper ved for meget teknisk eksponering er mange: aktiv kommunikation, dovenskab, som kan kombineres med ADHD, og ​​en manglende interesse i familie eller sociale sammenhænge.

På bagsiden af ​​medaljen, er der masser af fordele ved teknologien. For eksempel med mobiltelefoner, forældrene er i stand til at holde styr på deres børn efter skole, og når de er ude med venner. Denne fordel har lettet at bekymre sig om hvor-abouts blandt mange forældre. Tidlige computerfærdigheder har også hjulpet opmuntre børnene til at tilpasse sig den tech-verden indført i undervisningsmiljøer, hjælper til at stimulere en interesse i en skyrocketing erhverv. I en øjenåbnende studie, de fleste forældre til gymnasieelever bruger i gennemsnit kun fire minutter dagligt at have reel kommunikation med deres børn. Uden en stærk familie obligation og daglig kontakt, kan forældre glemme deres børns mentale trivsel og tage en bagsædet til gadgets og bærbare computere.

The Great Indoors

Har den store indendørs erstattet den store udendørs i dit hjem? Mens teknologi åbner en dør til den fascinerende verden af ​​opdagelse, er der intet helt så behageligt som en lang gåtur udendørs. Naturen giver en overflod af læring, og børn bør aldrig begrænses fra udendørs leg. Ved minimum, børn har brug for mindst 30 minutter af udendørs aktivitet og motion dagligt for at forebygge fedme.

Hvis du har en tech-kyndige barn i dit hjem, kan du stadig tage højde for sine interesser og samtidig fremme en sund og aktiv udendørs livsstil. Sørg for at oprette eller planlægge udendørs leg datoer. Vandreture i naturen, skattejagt stigninger og en dag på stranden bør aldrig erstattes af computere eller bærbare skærme. Tage hende til zoo, museer og biblioteker til at berige sit sind på alle niveauer. Husk, at du er i kontrol over, hvor meget du tillader teknologi til at påvirke dit barn.

Balance og boundries

Mens teknologien vokser med ingen ende i sigte, kan forældrene vælge at begrænse deres børns udsættelse for high-tech legetøj og computer og spilsystemer. Bare fordi en bestemt gadget kan være en tendens, betyder ikke, dit barn har brug for det. Som en familie, kan du diskutere, hvad dimser og gadgets interesse hende, og bestemme en rimelig sæt regler, som vil blive anvendt til brugen af ​​købet. Bedre endnu, blive involveret i hendes interesser og spille en aktiv deltager i sin tid ved hjælp af den teknologiske enhed. Familie gaming systemer såsom Wii er en vidunderlig måde at indarbejde teknologi i hjemmet uden at tabe tid til familien syne. Så længe du er involveret i den teknologi, han er udsat for, kan du både rejse sammen på den fascinerende og futuristisk motorvej og samtidig fremme en sund livsstil og berige din følelsesmæssige bånd.