Hvordan styrketræning for kvinder adskiller sig fra mænd

Sandheden er, at styrketræning for kvinder ikke afviger så meget fra styrketræning for mænd. Selvom mænd naturligt producerer testosteron i kroppen, og dermed give dem en fordel, når det kommer til at få en "rippet" se, der er mange øvelser, både mænd og kvinder kan gøre for at forbedre deres styrke.

Uden brug af steroider eller anden form for supplerende testosteron, vil kvinderne aldrig kunne opnå de voluminøse resultater, at mænd gøre gennem bodybuilding øvelser. Men, kan de bruge mange af de samme øvelser, og løft nogle af de samme vægte for toning muskler og tilføje muskelmasse til deres krop.

Styrketræning øvelser for kvinder at Prøv

Hvis du er en kvinde, der kigger til styrke Træn for at tone dine muskler eller blot at holde sig i form, behøver du ikke at blive hængende i den cardio rum kører på løbebåndet. I stedet kan du prøve et par af disse øvelser for at få arbejdet gjort:

  1. Curls: Uanset om du er en mand eller en kvinde, krøller er en fantastisk måde at udøve armene ved hjælp af vægte. Desværre, hvis du er en kvinde, du ikke vil være i stand til at opbygge meget muskelmasse. Men, vil du blive toning dine arme, hver gang du krølle vægte.
  2. Tricep pulldowns: Igen, vil du fokusere på toning dine arme ved hjælp af tricep pulldowns. Du vil ikke tilføje meget muskelmasse på dine arme, men hunner kan holde deres triceps fra at få slasket ved at fuldføre denne øvelse.
  3. Squats: Mens mænd vil øge muskelmassen i deres lår ved fuldfører squats, vil hunnerne blot tone deres ved at udfylde en øvelse som squats. Dette er også særligt effektive til toning hamstrings, glutes og kalve.
  4. Bænkpres: Bodybuilding grundlæggende øvelse er bænkpres. Ud over at arbejde og tilføje muskelmasse til brystfinner muskler, er det også mål triceps og biceps så godt. Dog vil kvinder ikke ender med voluminøse brystmuskler, hvis de vælger at gøre denne øvelse. Det vil resultere i tonet brystmuskel.

Maksimering Styrketræning for kvinder

Hvis du er en kvinder, der ønsker at få mere ud af din træning, er du nødt til at gøre mere end blot ramte gym. Mens mænd bruger deres naturlige testosteron til bulk op, kvinder ofte fokuserer på toning i muskelmasse. Men hvis du leder efter at ekstra muskelmasse, prøve at lave justeringer i din kost for at opnå de ønskede resultater. For eksempel tilføje æg til din daglige fødeindtagelse, en fødevare, der er kendt for at hjælpe med at forbedre hypertrofi hos begge køn. Hypertrofi er stigningen i væv omkring dine muskler. Du skal også være sikker på, at du får nok magert kød. Dette vil hjælpe dig med at forbrænde fedt og tilføje nogle muskelmasse på kroppen i løbet af din træning.

Når det kommer helt ned til, styrketræning for kvinder og styrketræning for mænd er virkelig ikke så forskellig. Den virkelige forskel er i resultaterne. Uanset hvad køn du er, er det vigtigt, at du ved, hvad din krop er i stand til, før du begynder at styrketræning. Derefter sætte realistiske mål for dig selv og begynde at nå dem. Og glem ikke at bruge Fitday online tidsskrift til at spore din fitness fremskridt!