Hvordan spiller Euchre

Euchre er en hollandsk spil går tilbage til 1800-tallet. Det er populært i Canada og New England. Den type Euchre der vil blive forklaret nedenfor er de fire hånd spil, der involverer to sæt af to partnere (fire spillere).

 1. Fra dækket, skal forhandleren kassere alle kort fra toere til seksere, hvilket efterlader 32 kort i bunken.
 2. Kort: Det højeste kort er det stikket på trumf kulør, som kaldes den rigtige bur. Den anden stik af samme farve er den næsthøjeste, kaldet venstre bur. Værdien af ​​kortene herfra begynder højest i trumf kulør, der er rangeret A, K, Q, 10, 9, 8, 7. De nontrump jakkesæt rang: A, K, Q, J (hvis ikke forladt hytte), 10 , 9, 8, 7.
 3. Dealeren skal beskæftige omkring bordet med uret, hvilket giver hver spiller fem kort i alt. Forhandleren skal give tre på hinanden følgende kort fra dækket til hver person, og derefter startede tilbage i begyndelsen, to på hinanden følgende kort fra dækket til hver person (eller, som nogle siger, behandler i partier af 3-2). Forhandleren skal beskæftige et ekstra kort til sig selv og lægge den med forsiden opad. Dette kort bestemmer trumf kulør for runden (hvis det er accepteret). Valg af accept passerer rundt om bordet til venstre for dealeren. Hver spiller får lov til at acceptere eller afvise ansigtet op kort som trumf kulør (hvis det ikke er blevet accepteret for ham). Officielt skal modstanderen for dealeren siger "jeg bestille det op," partneren for dealeren skal sige "jeg hjælpe", og dealeren skal sige "jeg tager det op", hvis nogen af ​​dem vil acceptere kortet som trumf trop. Hvis kortet er accepteret, forhandleren har mulighed for at tage den kort til sin hånd, kasserer alle andre kort med billedsiden nedad. Den trumfkort forbliver på bordet (snarere end i dealerens hænder), indtil forhandleren ønsker at bruge det på hans tur.
 4. Hvis ingen af ​​spillerne ønsker at acceptere kortet som trumf kulør, forhandleren afviser det ved at sige: "Jeg slå den ned" og kortet vendes nedad. Derefter starter ved venstre for dealeren, hver spiller har en tur til at nævne et trumf kulør (andre end den, der tilbydes på forhandlerens sidste kort), eller passere (denne progression stopper naturligvis når en spiller har besluttet at navngive trumf kulør).
 5. Den, der vælger trumf (ved at acceptere dealerens kort eller navngivning trumf) bliver "maker". Fremstilleren kan sige "jeg spiller alene" på dette tidspunkt, hvilket hans partner at skulle skille sig af med sin hånd og afstå fra at aftale. Enten modstander af maker kan vælge at sige "Jeg forsvarer alene," forårsager hans partner også at afstå. Den maker behøver ikke at spille alene for en modstander at beslutte at spille alene.
 6. Hvis maker spiller alene, er åbningen bly fra modstanderen på hans venstre. Ellers spiller på venstre for dealeren kundeemner. "Førende" gøres ved blot at spille et kort.
 7. Spillet spilles i fem tricks (et trick består af en chance for hver spiller [for] at spille et kort). Når en spiller kan matche dragten af ​​bly, skal han; ellers kan han spille nogen kort. Den højeste trumf i et trick vinder; hvis der ikke er trumf, det højeste kort i dragten, som førte vinder. Vinderen af ​​et trick fører den næste.
 8. Den side, der vinder tre eller flere tricks vinder hånden og scoringer. De flertal scorer for ingenting, hvis det ikke er mere end tre tricks. Hvis en side gør alle de tricks i en hånd (fem), kaldes det march. Når den side, der ikke gør vinder de fleste tricks, kaldes det Euchre (foretagelse side er "euchred").
 9. Scoring: Når begge spillere på foretagelse side er i spil, de scorer 1 point for tre eller fire tricks, og 2 point for fem (marts). En maker spille for sig selv gør 1 point for tre eller fire tricks, og 4 for march.
 10. Når begge modstandere af foretagelse side er i spil, de scorer 2 point for Euchre. Når kun én modstander spiller, han scorer 2 point for tre eller fire trick Euchre, og 4 point for marts.
 11. Traditionelt den første side til 5 point vinder spillet, men dette beløb er også nogle gange så høj som 10.

Nødvendigt værktøj:

 • En standard spil kort.
 • Tre eller fire spillere.

Tips:

 • Hvis stillingen er 4-1 eller 4-2 (med din side vindende), være maker for enhver pris. Så den anden side kan ikke score mere end 2 point. Hvis de gjorde, kunne de score march (4 point!) Og vinde.
 • For at spille med tre spillere, den trumf maker spiller alene, mens de to andre spillere er på et hold midlertidigt. Maker scorer 1 eller 3 for marts, og modstanderne score 2 hver for Euchre.