Hvordan Skrivning hjælper dig med at opnå dit liv mål

Hvordan Skrivning hjælper dig med at opnå dit liv mål


At være forfatter er udfordrende, og mange nybegyndere freelance skribenter kæmper for at forstå, hvordan skrivning hjælper dem med at nå deres mål, når lønsedler kan være langt mellem. Definition ens mål og indarbejde skrive i at nå dem, men kan være en givende og i sidste ende indbringende oplevelse.

Definition dit liv mål

Det første skridt mod at bruge skrivning til at nå dine mål i livet er at definere disse mål. For at gøre dette, er du nødt til at forstå de typer af mål, du ønsker at gøre, og de trin, du skal tage for at nå dem. Skrivning kan være en vigtig del af processen undervejs.

Forskellige typer af mål at skrivning kan være en del af, omfatter:

 • Finansiel uafhængighed: Uanset om du er interesseret i at blive selvforsynende forfatter, hvis eneste eksistensgrundlag er at sætte pen til papir eller du blot ønsker at øge dit indtjeningspotentiale ved at være en bibeskæftigelse freelancer, vel vidende, hvordan man skriver en effektiv og bruge disse færdigheder kan hjælpe dig med at opnå økonomisk uafhængighed.
 • Self Beskæftigelse: Hvis du ønsker at slippe for slid og slæb af et traditionelt job, og undersøgelsen af ​​en chef, kan skriftligt være lige noget for dig. Mens ikke alle besidder den motivation og beslutsomhed er nødvendige for at få succes som en karriere forfatter kan skrive være en rentabel, selv lukrativ karriere valg for selvstændige erhvervsdrivende.
 • Rejser: Rejser skriftligt er kronjuvelen i freelance skriftligt. Mange forfattere drømmer om at kunne skrive artikler, bøger og historier om eksotiske rejser. Selv hvis du ikke er interesseret i rejsebeskrivelser dog at være en freelance skribent kan hjælpe dig med at opnå det liv mål om omfattende rejse, fordi du kan indstille din egen tidsplan og arbejdsvaner til at matche dine rejseplaner.
 • Parenting: Arbejde i hjemmet er perfekt for mange forældre, der ønsker at blive hjemme med deres børn, men måske ikke har de finansielle ressourcer til at gøre det. Med blot en computer, telefon og nogle skriftligt dygtighed, men et ophold i hjemmet forælder kan nemt øge andre indtægter eller fuldt støtte deres familie med indtjeningsevnen på deres ord.
 • Ry: Berømtheder, sportsfolk og musikere er populære figurer, men en forfatter kan være kendte såvel. Selv hvis du ikke er den næste store romanforfatter, kan se dit navn på tryk være en selvværd boost og en positiv indflydelse på dit liv.
 • Uddannelse: Det er nemt at dele, hvad du ved med andre, hvis du ved, hvordan man skriver. Fra simple Sådan-artikler til langvarige faglitterære manuskripter, forfattere kan dele viden med tusindvis af læsere og hjælpe dem med at forbedre deres liv og nå deres egne mål gennem det skrevne ord.

Indstilling dine mål

Når du forstår, hvad mål, du håber at opnå gennem at skrive, er det muligt at indstille disse mål, der passer til din skriftligt evne.

 1. Definer dine mål så præcist som muligt. Hvis du ønsker at være selvstændige, for eksempel være realistisk omkring, hvor lang tid det kan tage dig at nå dette mål, og hvilken type livsstil, du ønsker at støtte.
 2. Bryde dine mål i trin. Et liv mål kan være overvældende. Hvis det er opdelt i håndterbare trin, vil det imidlertid synes meget lettere at opnå. Ideelt til den tid opnå et skridt i dit mål bør være højst 12 måneder, så du kan vurdere dine fremskridt hvert år.
 3. Vælg belønninger for at møde trin. Fordi en større mål kan tage år at opnå, er det vigtigt at have midlertidige belønninger for din indsats. Disse kan være simple ting som en ferie eller købe noget, du tørster, eller de kan være mere omfattende belønninger, som du opnår mere og mere.
 4. Bliv ikke modløs. Livsmål er store, langsigtede målsætninger. Selv hvis du går glip kortere frister, evaluere fremskridtene du har foretaget og fejre dine fortsatte succeser.

Brug Skrivning at nå dine mål

Når du har sat dine mål og defineret både trin og belønninger, der vil føre dig til dem, er det tid til at definere, hvordan skrivning hjælper med at opnå mål for din specifikke situation liv. Ikke alle typer af skriftligt vil hjælpe dig med at opfylde hvert mål, og vælge den bedste form for at skrive dine mål vil føre til en bedre succes.

Personlige mål

Disse mål kan omfatte vægttab, følelsesmæssig opsving, stresshåndtering, afspænding osv Essays, erindringer, og journalisering kan hjælpe med personlige mål, så du udtrykke dine tanker, ønsker og fremskridt uden dom eller kritik fra redaktører eller læsere.

Finansielle mål

Disse mål kan omfatte gældsreduktion, beskæftigelse selvforsyning, betale for rejse eller uddannelse osv Skrivning non-fiction artikler til aviser, magasiner og hjemmesider er den sikreste måde at opfylde dine økonomiske mål.

Berømmelse og berygtet Mål

Disse mål kan omfatte berømthed status, navn anerkendelse, giver ud autografer osv Screenwriting til film og tv-shows, skrive romaner og fagbøger, og skrive artikler til populære nationale blade kan hjælpe dig med at blive en stjerne.

Pleasure Skrivning Mål

Enhver form for skrift kan gøres ganske enkelt af hensyn til nydelse, men romaner og personlige tidsskrifter er de nemmeste og mindst stressende måder at nyde at skrive for at skrive skyld.

Enkle trin

At sammensætte skrive med dit liv mål, er du nødt til at følge fire enkle trin:

 1. Definer dine mål og skridt for at nå dem.
 2. Match dine mål med den bedste skrivning type til at nå dem.
 3. Lær at skrive effektivt at nå dine mål.
 4. Skriv!

Writers ikke spekulerer på, hvordan skrivning hjælper med at opnå livsmål; de allerede ved at lære at udtrykke dig på tryk kan tage dig steder, du aldrig forestillet sig.