Hvordan skal en vellykket Hunter i World of Warcraft

En jæger i World of Warcraft har mange talenter og evner, der kan være til gavn for en raiding part. Jægere kan bruge naturen og vilde Dyr i en kamp mission at bringe ned modstandere. Udforsk nogle af disse trin nedenfor for at hjælpe dig med at blive en succesfuld jæger i World of Warcraft.

Vælg et løb.
Begyndende din karakter som en jæger, du har mulighed for at vælge, hvilke kapløbet om at udvikle din jæger fra. Der er syv løb at vælge imellem og hver vil have deres egne unikke fordele. Det tegn, du starter med, vil allerede have medfødte evner så vælg med omtanke. Under disse evner tidligt på vil give dig noget at arbejde med, mens du arbejder på din oplevelse som jæger og øge dit niveau.

Tag din tid før flytning.
Når du starter ud, vil din jæger karakter gå på forskellige missioner, han har brug for at opnå. Hver gang jægeren går ud på en mission, han vil have mulighed for at få erfaring punkter. Sørg for at udføre alle opgaver på hvert niveau, før man går videre til det næste niveau. Har alt hvad du kan i hver mission og niveau, så du kan fuldføre din uddannelse og tjene bonusser, når du går videre til et andet niveau.

Armor og våben

Som du starter ud, vil din jæger kun har den grundlæggende redskaber til rådighed på ham. Materialer som klud og læder vil være den eneste beskyttelse, du har på din hunterâ € ™ s krop, men da han rykker han vil få mail og senere et organ rustning sæt. Der er en bred vifte af våben, som en jæger vil lære at bruge som hans næver, en armbrøst, pistoler, sværd, to hånds sværd og økser at nævne nogle få. Hvert niveau vil hjælpe jægeren bliver højt uddannede med forskellige typer af våben. Nogle jæger gearkombinationer når bæres sammen vil gøre det muligt for jægeren at tjene nogle bonuspoint.

Få et kæledyr.
En jæger har brug for et kæledyr at bo ved hans side og støtte ham i kampe. Når jægeren når tiende niveau så han kan få et kæledyr. Det er hunterâ € ™ s ansvar at passe godt på hans kæledyr ved at holde dem sunde og veluddannede. Når du får dit kæledyr sørge for at tæmme ham og træne den til at gøre visse færdigheder. Som du går ind i bekæmper og forskellige missioner, vil din PETA € ™ s færdighedsniveau også forbedre, så være opmærksom på sine skill points samt din.

Hunterâ € ™ s talenter
På det tiende niveau, kan din jæger bruge sit talent point for at opgradere sine evner og endda få nye. Du kan vælge mellem tre typer såsom skydefærdighed, overlevelse og Beast Mastery. Hver enkelt vil give dig forskellige evner, så du kan vælge at forbedre på en mere end de to andre.

Din jæger vil kun være så effektiv som den uddannelse, du giver ham så planlægge og udvikle sine evner til at opbygge en succesfuld jæger.

Tips:

  • En jæger kan gøre en masse skader i en raiding instans.