Hvordan sikres sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen

Når vi siger "FARE", billedet af vores egen arbejdsplads sjældent kommer til at tænke. Folk normalt relatere katastrofale begivenheder til køreveje eller fly ulykker, udendørs aktivitet uheld, gaseksplosioner eller giftige udslip.

Vi normalt glemme, at der er ting i vores arbejdsplads, der også har en skadelig indvirkning på vores helbred. Uskadelige instrumenter, som vi bruger på kontoret kan være usandsynligt sundhedsfarer, der udgør en reel trussel mod vores sundhed. Vi kan tage for givet blænding fra vores computerskærme, men med tiden kunne disse skade vores syn. Ifølge de seneste undersøgelser, toner findes i nogle laserprintere udsender partikler, der kan være så skadelig for vores lunger som cigaretter. Effekten kan variere fra irritation af luftvejene til mere alvorlige sygdomme, såsom hjerte lidelser og endog kræft.

Bortset fra de fysiske trusler, er der også visse situationer, der forårsager os nød. En chef screaming øverst på hans lunger første ting om morgenen skaber følelsesmæssig nød, der kan resultere i dårligt helbred. Selv en rodet skrivebord kunne tilføje til din forværring. Sygdomme kan være forårsaget af en masse ting. Vi kan være uvidende om dem. Vi har måske ikke opdaget dem endnu. Derfor er det betaler sig at være beskyttet: Arbejdssikkerhed er nøglen. Risici kan variere afhængigt af miljøet du er i eller i det arbejde, du har.

Derfor er første skridt til at bevare sundhed og sikkerhed på kontoret er at vide, hvad der kan gøre dig syg.

  • Rengøring - Tag et kig rundt. Hvor rent er dit kontor bordet? Har kontoret har ordentlig ventilation? Er der rodet elektriske ledninger alle omkring dig? Disse er blot nogle af de mere oplagte ting at se til. Som sagt tidligere, nogle laserprintere udsender partikler, der kan være skadelig ved indånding. Dette er let afhjælpes ved at sikre ordentlig ventilation på kontoret, som vil hjælpe sprede skadelige kemikalier. At have en ren kontorlokaler minimerer også risikoen for ulykker på arbejdspladsen. Det hjælper også med at give medarbejderen en klarere tankegang.
  • Computere - Det hjælper også at huske på, at computere udsender stråling. Selv om de fleste mennesker ikke er påvirket af det, nogle andre, især dem med lysfølsomhed, bør tage forholdsregler. Anti-refleks skærme er et af de værktøjer, du kan bruge til at reducere mængden af ​​stråling, der bliver udsendt fra skærmene.
  • Stress og udbrændthed - En anden ting, der er mest almindeligt overset er mængden af stress, vi får på kontoret. Kravene til vores job forlader de fleste mennesker bekymrede og ængstelige over den mindste ting. Stress, når "positiv", rent faktisk hjælper folk opnå. Dette kaldes "eustress," det livgivende form for stress, der holder folk motiveret. Men stress, hvis der ikke gøres, bliver til Achiever fjende og kan bringe ham eller hende i en tilstand af udbrændthed.

Her er nogle forslag til, hvordan man kan håndtere stress på arbejdspladsen:

  1. Etablere et dagligt "ritual", når du kommer hjem. Kør en boble bad og lægges i blød i en time eller så at slappe af. Spille nogle afslappende musik. Lette aromaterapi stearinlys og ligger i dit badekar med alle sanser tændt til duften af ​​stearinlys, musikken, og den dejlige vand omkring dig. Stress-relievers som disse tjener til at få brodden af, hvad du går igennem.
  2. Måske har du brug et forhold med din Skaber. Undersøgelser viser, at folk, der beder og praksis tro og religion faktisk føre gladere, mere afbalancerede liv. Nogle gange, når der er ingen, vi kan køre til, kan du slå til din mere spirituelle side.
  3. Vurdere din situation. Har du brug for at foretage en drastisk flytte og skifte job? Hvis tingene ikke længere arbejder for dig på kontoret, så er det på høje tid, at du overveje en karriere forandring. Dette kan tjene til at bringe tilbage joie d 'vivre, eller livslyst, at du engang havde.

Husk, en fed lønseddel er ubrugelig, hvis du hader dig selv, mens du hoppe gennem hoops bare for at få det. Opretholde en afbalanceret liv - både løn, du kan være tilfreds med, i forhold, så du holder din glæde og din sanity. Tro ikke folk, når de siger, at du ikke kan have alt. Du kan. Når du er i et sted, hvor du kan ignorere eller endda transcendere de daglige irritationsmomenter, der plager arbejdstageren, ved du, at du endelig har opnået en sindstilstand, der kan klare og håndtere arbejdspladsen sundhed stammer.