Hvordan sikres Domain Name Security

Et domænenavn er ens online identitet. Det er, hvordan du eller din hjemmeside er kendt på internettet. At miste det er ligesom at miste din identitet i cyberspace. Der er mange historier om domænenavn tyveri eller kapring cirkulerer på internettet. Det betyder andre kan kontrollere eller omdirigere dit domænenavn til en anden hjemmeside, eller bruge dit domæne e-mail adresse for ulovlige og svigagtige aktiviteter.

For at beskytte dit domænenavn og sikre dets sikkerhed, der skal gøres flere ting. One, vælge en pålidelig registrator. Et domænenavn registrator er en virksomhed akkrediteret af Internet Corporation for Assigned navne og numre til hvem du registrerer dit domænenavn. Vælg en, der har gennemført sikkerhedsforanstaltninger og sikkerhedsfunktioner. Også for at beskytte dit domænenavn, skal du vælge en registrator med en funktion Domain Lås eller registrator Lock. Når dette domæne Lock er aktiveret, vil ændringer i dit domæne ikke længere tillades. Brug dit domænenavn brugernavn og adgangskode vil ikke være nok. Du er nødt til at låse dit domæne først, før du foretager ændringer. Dette vil beskytte dig mod uautoriserede ændringer, herunder adgang til, overføre, kapring af domæne til en anden registrator af en anden part.

To, vælge et brugernavn og en adgangskode, som ikke let kan tydes. Sørg for, at du nemt kan huske både domænenavnet brugernavn og adgangskode. Undgå at bruge fødselsdage, jubilæer eller fælles adgangskoder, som vil tillade let adgang. En anden mulighed er at holde filer af brugernavn og password på en sikker og sikkert sted. Dine registrant oplysninger (herunder dit brugernavn og password) skal holdes privat, sikker og erstattes.

Tre, tilmeld dit domænenavn personligt. Dette er vigtigt, fordi Registranten er domænet ejer. Det betyder kun registranten har ret til at købe og sælge domænet. Forkæl dit domænenavn som om det var din aktiv. Vær bevidst om sikkerhedsproblemer. Husk, det er din identitet på internettet. Behandle det som om det er din faktiske eller fysisk identitet.

Four, hvis du tildeler et domæne administrator eller administrative kontakt andre end dig selv, sørg for at han kan stole på. Administratoren eller administrative kontakt kan overføre domænet til en anden registrator selv uden tilladelse eller viden om domænet ejer. Dette er for at forhindre muligheden for at have en misfornøjet administrator eller administrative kontakt som vinder må sælge eller bruge dit domænenavn til andre formål.

Fem, tillader ikke dit domæne udløber. Hvis du planlægger at holde dit domænenavn, holde udløbsdatoen i tankerne. Der er en masse mennesker, der er interesseret i at købe domænenavne, især hvis domænenavnet er berømt eller hvis dit websted tiltrækker en masse besøgende trafik. De kunne gribe muligheden for at købe denne og sælge det til dig eller til nogen for en højere pris. Dette scenario har allerede fundet sted, og nogle domænenavne er sågar blevet solgt for millioner af dollars.

Så husk dette. Dit domænenavn er din aktiv. Sikre sin sikkerhed og forebygge domænenavn kapring eller tyveri. Være opmærksom.