Hvordan Pilates kan supplere din Triathlon Træning

Triathlon træning er en af ​​de mest eftertragtede træning. Triatlon er begivenheder, der omfatter svømning, cykling og løb i øjeblikkelig hinanden. Triatlon varierer i afstande. På grund af den krævende karakter af denne sport, triatleter kræver vedvarende træning i alle tre discipliner. Dette resulterer i et højt niveau af fitness. Det er grunden til, at mange amatører vælger triathlon træning for at komme i form.

Hvordan Pilates kan supplere din Triathlon Træning

Færdigheder i løb, cykling og svømning er ikke nok til at få succes i triatlon. Triatleter kræver generel styrke condition og træning for at nå de højeste niveauer af magt, styrke og udholdenhed. I de seneste år har mange triatleter i gang herunder Pilates i deres triathlon træning. Denne type træning er rettet mod sind og krop. Det kan give fleksible og stærke muskler uden at tilføje buler.

Styrker forskellige muskler

Pilates udføres af elitesportsudøvere for at forbedre teknikken, forebygge skader og øge sportslige præstationer. Hovedfokus i denne træning er at styrke kroppens kerne stabiliserende muskler. Dette omfatter musklerne der støtter rotator cuff-skulderåget, dybe mavemuskler, bækkenbund og balde muskler. Pilates hjælper også til at skabe en mere afbalanceret krop, da det øger fleksibiliteten i store muskelgrupper.

Pilates mål alle de mange lag af mavemusklerne, der udgør kroppens kerne. Som en stærk kerne er afgørende for optimal ydeevne i triatlon, er Pilates blevet en vigtig del af denne uddannelse. Det hjælper også til at øge fleksibiliteten af ​​rygsøjlen, hvilket fører til mere styrke gennem kernen. En stærk kerne genererer en masse magt til at svømme, løbe og cykle.

En anden vigtig muskel gruppe, Pilates mål er balde muskler. Der er behov for stærk og fleksibel balde muskler til stabilisering bækkenet. Dette er især vigtigt for cykling og løb aktiviteter.

Øger vifte af bevægelse og Forhindrer skade

Triatleter ved, at stramme muskler kan have en skadelig indvirkning på løbet. De kan også forårsage skader i leddene og lændesmerter. Af denne grund, musklerne skal være fleksible. Pilates er en af ​​de bedste øvelser til triathlon træning, da det hjælper med at udvikle lean og fleksible muskler i kroppen. Dette kan mindske skader i skulderen, brystet, forstrækning og lægmuskler.

En regelmæssig Pilates rutine kan sikre korrekt strækning i et triathlon træningsprogram. Det kan også fremme smøring til leddene og sund blodcirkulation. Med Pilates træning, er det let for kroppen at bruge alle de muskler effektivt og spare energi. Brug de rigtige muskler vil forhindre udbrud af træthed i en triathlon. Dette kan være nøglen til en vellykket løb.