Hvordan overbeviser en Hjem Sælger at betale din Closing Omkostninger

Hvordan overbeviser en Hjem Sælger at betale din Closing Omkostninger

Indkøb fast ejendom er ikke altid ligetil. Itâ € ™ s ikke så simpelt som at betale et vist beløb til sælger, og en procentsats på fast ejendom mægler. Både køber og sælger ofte pådrage sig en masse ekstra omkostninger, såsom kapitalvindingsskat, overførsel skatter og lignende. Disse kaldes lukke omkostninger, der kan variere alt fra 1% til 10% af den samlede købspris. Ofte vil nøglen til en glat transaktion være at spørge din ejendomsmægler, som særlige omkostninger vil blive opkrævet for dig, og som vil blive opkrævet til køberen.

Når youâ € ™ ve allerede betalt en stor sum for en udbetaling eller egenkapital (da bankerne foretrækker at kalde det), kan du ikke have ekstra lommepenge til at betale for at lukke omkostninger. Du har flere muligheder for at minimere denne ekstra kontanter regning. Du kan forhandle til hjemmet sælgeren til at betale for det, eller du kan have denne omkostning lægges til den samlede købspris, så der i det væsentlige, vil du medtage den i dit realkreditlån, og sælgeren vil betale de penge tilbage, til dig.

Forhandle på forhånd. Den bedste måde at overbevise et hjem sælger til at betale din afsluttende omkostninger er at forhandle godt. For det første, vil du sandsynligvis forhandle om en lavere salgspris med sælgeren. I løbet af din forhandling, kan du bede sælgeren til at påtage det afsluttende omkostninger. Cognizant af omkostninger, gebyrer og afgifter transaktionsomkostninger, de fleste sælgere og mæglere har faktisk en nettopris i tankerne, når de sælger et hus. Det betyder deres brutto salgspris med fradrag af realtorâ € ™ s gebyrer og offentlige afgifter. Eventuelle ekstra er en ekstra bonus. Tal med din ejendomsmægler (uanset om ita eller ikke € ™ s den samme ejendomsmægler som sellerâ € ™ s agent), hvis du kan nå frem til en pris, hvor køber vil have nok overskud til at betale for at lukke omkostninger.

Pump den samlede pris. Derudover kan du og sælgeren puste den samlede pris for købet, således at beløb svarende til det afsluttende omkostninger vil indgå i den samlede pris. På denne måde en del af realkreditlån, du vil ansøge om med banken rent faktisk vil være beregnet til lukning omkostninger. Hvis dette er tilfældet, vil sælgeren væsentlige vende tilbage til dig det overskydende beløb, som vil være for at betale de afsluttende omkostninger. I praksis pengene doesnâ € ™ t faktisk få returneret til dig, men snarere gennem ejendomsmægler, der gør det benarbejde i at betale for disse skatter og afgifter.

Medtage den i dit realkreditlån. Hvis banken er indforstået, kan du altid bede om en ekstra par tusind dollars for at være inkluderet i din lånebeløb, til dækning af de afsluttende omkostninger. Dette vil afhænge dog på det maksimale loanable beløb, som banken vil give dig. Til gengæld er det afhængig af to faktorer: den vurderede værdi af ejendommen, og din erhvervsevne.

Det beløb, som banken vil låne dig vil ikke være afhængig af salgsprisen på ejendommen, men på den vurderede værdi (som en professionel vurderingsmand fra banken vil afgøre). Heraf kan kun en vis procentdel udlånes til dig, som regel et vilkårligt sted fra 60% til 80%. Restbeløbet betales via din egenkapital, der er faktisk din udbetaling. Hvis dit lån kan rumme et par tusinde mere, så kan du bruge denne til at betale for at lukke omkostninger.

For det andet vil din erhvervsevne bestemme, hvor meget banken kan låne dig, især mængden af ​​afskrivninger, du kan betale pr måned. Dette er normalt beregnet som 30% af din netto hjemmeopgave indkomst. Derfor, hvis banken vurderer, at du har råd til at låne et par ekstra tusinde baseret på din månedlige indkomst, så dette kan bruges til at betale for at lukke omkostninger.
I begge tilfælde vil banken ikke give dig den ekstra kontanter direkte. I stedet vil det blive udbetalt direkte til sælgeren. Derfor vil du og sælgeren skal blive enige om, hvem der præcis betaler hvilke punkter på listen over lukning omkostninger. Det vil være en god idé at medtage dette i dit salgsaftale, eller du kan udføre en særskilt kontrakt herom.

At købe et hus involverer en masse forhandling. Vær høflig, men fast i din beskæftiger sig med en sælger. Hvis han ser, at du er seriøs i at købe huset, og at du er en ansvarlig boligejer, vil han sandsynligvis overveje dine anmodninger.