Hvordan News Views Online sociale netværk

Hvordan News Views Online sociale netværk


Hvordan nyhederne ser online sociale netværk er spændende. Disse netværk er informationskilder, inspiration og endda konkurrence. Online sociale netværk er en kilde til nyheder, men mere direkte end den lokale nyhedskanal. Tidligere nyheden portrætteret begivenhederne i dag, giver fakta. Med sociale netværk kommer behovet for ikke blot fakta, men også udtalelser. På mange måder, må nyheden konkurrere med, men arbejde med, steder som MySpace og Facebook til at tiltrække sig opmærksomhed hos den enkelte.

Som sociale netværk bliver mere populære, kan du regne med mere samspil mellem nyheder og disse hjemmesider.

Folk Elsker Dish

Sociale netværk forbinde mennesker og derved de tillader folk at snakke om noget. Udtrykke din mening er en vigtig del af at designe din MySpace-side, f.eks. Nyhedsgrupper ved det, og de regelmæssigt bruger disse social networking websites som en måde at finde ud af, hvad folk siger.

Hvordan News Views Online sociale netværk

Du kan endda se dette på din daglige nyhedsprogram. Nogle programmer regelmæssigt bruger YouTube-videoer som en form for nyhedsformidling. De bruger MySpace-sider til at give fadet på berømtheder, der gør noget interessant. De refererer historier om folk gør uhyrlige ting på deres Facebook-konti. Nyheden ser sociale netværk som en mulighed for at få fat i oplysninger og historier til at rapportere til offentligheden gennem deres lokale programmering.

Hvordan News Views Online sociale netværk som Konkurrence

På nogle måder, sociale netværk er en form for nyhedsdækning selv. Folk deler ikke blot deres dagens aktiviteter her, men også de videoer, de får fra nyheder de fanger gennem hele livet. Nyheden ser dette som lidt af konkurrence; daglige, amatør mennesker opsigtsvækkende opmærksom på et fangenskab publikum, et publikum, at nyheden virksomheder ønsker.

Sociale netværk er ikke direkte konkurrence, som de fleste mennesker er stadig tilbøjelige til at henvende sig til den lokale nyhedsudsendelser eller nyheder hjemmesider for faktabaseret information. Besøger MySpace er en mulighed for at interagere og tale med andre, mens det i dag de fleste føler nyhedsmedierne er, hvor du gå for at få de vigtige oplysninger.

Hvordan News Bruger sociale netværk websites

Hvordan nyhederne bruge social networking websites? Det afhænger af, hvad der sker viralt. Her er nogle måder disse websteder er nyttige for nyheden.

  • Indhente udtalelser: For at finde ud af, hvad folk synes om den seneste politiske kandidat skandale eller de nye tendenser, kan nyheder virksomhederne lære af networking websites blot ved at besøge dem.
  • Saml historier: Nyheder virksomhederne kan nemt få nyheder ved at besøge en hjemmeside og rapportering om emnet eller oplysninger der. Eksempler på dette kunne være en hvilken som helst underholdning stykke hvor henvisninger til berømthed MySpace-side.
  • Brug den som et springbræt: En unik måde at nogle nyhedskanaler bruger MySpace og Facebook i særdeleshed, er at bruge dem som et springbræt, forum eller meningsmåling mekanisme til at stille spørgsmål og få resultater. For eksempel vil nogle særlige rapport udsendelser skabe deres egen sociale networking site og invitere seerne til tv-program for at give udtryk for deres meninger efter programmet.
  • Måling interesse: Nogle gange er det vigtigt for en nyhedsprogram at føle sig ud publikum før udsendelse om et emne eller et stykke. Ved at scanne siderne i MySpace, kan de finde ud af, om folk bekymrer sig om den seneste ballade i Irak, eller hvis de er mere interesseret i boligmarkedet ved at lede efter samtaler folk har.
  • Som rapporterer sig selv: Næsten alle nyhedsudsendelser på et eller andet tidspunkt har talt om, hvad MySpace er, eller hvordan Facebook ændrer den måde, folk kommunikerer. På denne måde er nyhedsprogrammer yderligere bruger sociale netværkssider.

Fremtiden for nyheder og sociale netværk

Med populariteten af ​​online sociale netværk, er der ingen tvivl om, at de er kommet for at blive. Med hensyn til, hvordan nyhederne ser online sociale netværk, vil de nødt til at omfavne det som et stærkt værktøj. Nyheden er nu i hænderne på borgerne, hvilket giver dem magt til at give udtryk for meninger og give ideer.

Lær mere

Gennem internettet, kan du finde nyheder selskaber med udtalelser om sociale netværk. Nogle særligt interessante stykker, du kan finde informative, er:

  • BBCs Rise of Web s sociale netværk
  • Fox News elever Kærlighed sociale netværk - og det gør Arbejdsgivere
  • CNET perspektiv: åbne standarder for Social Networking