Hvordan motion kan hjælpe dig sove bedre

Mængden af ​​fysisk aktivitet, som du forbruge i løbet af dagen er en vigtig ingrediens til at hjælpe dig sove restfully natten.

Jo mere aktiv din krop er i løbet af dagen, jo mere sandsynligt du er i stand til at slappe helt natten og falder i søvn nemt.

Med regelmæssig motion din søvn kvalitet er forbedret, og overgangen mellem de cyklusser og faser af søvn bliver glattere og mere regelmæssigt.

Holde op din fysiske aktivitet i løbet af dagen kan også hjælpe dig med at håndtere stress og bekymring i dit liv.

Undersøgelser viser, at der er en direkte sammenhæng mellem, hvor meget vi udøver, og hvordan vi føler både følelsesmæssigt og fysisk af ændringer i vores hjerne kemi, der opstår fra regelmæssig motion.

Prøv at øge din fysiske daglige aktivitet i løbet af dagen. Målet her er at give din krop nok stimulation i løbet af dagen, så du ikke er urolig om natten.

Vores krop kræver en vis mængde af fysisk aktivitet med henblik på at fungere på en sund måde.

Det er vigtigt at bemærke, at du ikke bør udøve tre til fire timer før sengetid.

Det ideelle tidspunkt for dig at udøve, er i den sene eftermiddag eller tidlig aften. Du ønsker at forbruge din fysiske energi længe før det er tid for kroppen at hvile og klar selv for søvn.

Forsøg på at udøve mindst tre til fire gange om ugen i en sammenhængende periode på 20 til 30 minutter. Dette kan omfatte noget så simpelt som at gå eller noget så anstrengende som kører.

Målet er at øge din puls og styrke din lungekapacitet. Tilføjelse af en regelmæssig motion aktivitet til din daglige tidsplan vil forbedre din generelle sundhed og gavne dig følelsesmæssigt. Dette kan bidrage til at fremme et naturligt middel mod din søvnløshed.

Udover gang og løb er der mange fysiske aktiviteter, som du kan føje til dit liv til at øge dit aktivitetsniveau. Aerobe øvelser ser ud til at fungere bedst til kamp søvnløshed.

Dit mål er at øge mængden af ​​ilt, der når blodet. Der er mange typer af aerobe aktiviteter at vælge imellem. Disse omfatter løb, cykling, ved hjælp af et løbebånd, hoppe reb, og dans.

Nogle ikke-aerobe aktiviteter kan være til gavn for dig som du forsøger at løse dit søvnløshed problem. Følgende aktiviteter er afslappende og har andre helbredende egenskaber:

- Yoga har en stimulerende virkning på dit nervesystem, især hjernen. Yoga bruger vejrtrækning teknikker og yogastillinger at øge blodcirkulationen til hjernen center, fremme regelmæssig og afslappende søvnmønster. Regelmæssig praksis af yoga vil slappe af dig, samt lindre stress og spændinger.

- Tai Chi er en form for vejrtrækning og bevægelse, der blev udviklet af gamle kinesiske munke. De involverede i Tai Chi bevægelser er præcis og langsom, som er ideel, hvis du har ledsmerter eller ikke er i stand til at deltage i stor effekt aerobe øvelser. Undersøgelser har vist, at Tai Chi kan hjælpe folk med søvnløshed ved at fremme afslapning.

Hvis du opdager, at du ikke har tid til at udøve regelmæssigt prøve snigende ekstra øjeblikke af aktivitet ind i din daglige tidsplan. Tag trappen i stedet for elevatoren når det er muligt.

Prøv at parkere din bil rundt om hjørnet og gå den ekstra blok til din udnævnelse. Der er mange små måder, du kan indarbejde nogle ekstra aktivitet ind i dit liv. Dit mål er at have en sund, velafbalanceret liv ...