Hvordan man vælger et spisebord Størrelse

Den rigtige størrelse spisebordet vil bestemme hvordan komfortable siddepladser arrangement bliver, og hvordan din spisestue eller køkken vil se ud. Hvis du har et stort spisebord vil du ikke har nok plads til at bevæge sig i mellem og bag bordet uden at støde på mennesker siddende eller få klistret til din væg, før du kan flytte. En lille bord vil gøre din spiseplads luftige og rummelige, men vil begrænse antallet til folk, der kan sidde rundt om bordet og få dem trange og ramlede mod hinanden, når de sidder. Tag et kig på nedenstående tips om, hvordan man vælger spisebordet størrelse, der vil være passende for din spisestue.

  • Tag hensyn til antallet af mennesker, der vil løbende sæde omkring bordet. Der er retningslinjer for størrelsen og afstanden mellem tabeller og væg samt mellem hver stol eller en person siddende.
  • Mål det rum, hvor du planlægger at sætte spisebordet. En standard rektangulært spisebord er omkring to og en halv meter med fem meter. Dette vil komfortabelt sidde fire til seks personer, og bør placeres i et område, der måler ni meter af tolv fødder.
  • Der bør være mindst toogtredive inches af rummet fra tabellen til væggen. Dette vil give folk mulighed for nemt at flytte deres stol tilbage og stå eller sidde på stolen. Sørg for, at du måler afstanden fra et kabinet, der er i din spisestue snarere end væggen for at få en nøjagtig måling af den tilgængelige plads.
  • Hvis der vil være mennesker, der vil være at gå frem og tilbage omkring bordet, mens du og din familie eller gæster sidder, bør godtgørelsen rundt om bordet øges til otteogtredive inches. Øg afstanden til toogfyrre inches, hvis folk vil serverer mad bag formændene for de mennesker siddende.
  • Overvej højden af ​​spisebordet du får. Standarden er niogtyve og en halv inches. En lavere højde kan overvejes, hvis de mennesker, der skal bruge spisebordet er alle petite størrelse.
  • Afstanden fra den ene person til den næste, mens siddende bør være mindst fireogtyve inches. Dette vil give hver person nok plads til at spise komfortabelt uden ramlede albuer med den næste person.
  • Når du har overvejet den rigtige størrelse og højde, der bedst passer til din spisestue område, bør du nu overveje farve og materiale af spisebordet. Det bør være et supplement til den almindelige indretning af rummet. En hårdttræ bord kan holde i mange år. Hvis du har en moderne indretning og dit budget tillader det, kan du gå til et glas spisebord, enten en klar en eller en tonet glas et eller en kombination af materialer til et moderigtigt look. Mørkt træ og rustfrit stål er nogle af de blandede materialer, der bliver indarbejdet i nye spisebord design og fremstilling.

At vælge den rigtige størrelse til et spisebord er bestemt af de mennesker, der skal bruge spisebordet. Hvis du har en stor familie en rektangulær bord vil passe til dine behov. For en hyggeligere spise atmosfære, og du har en lille familie, kan en rundbordssamtale godt passer til din livsstil. Mål rummet og tænke på din komfort, når du vælger den rigtige størrelse til dit spisebord.