Hvordan man vælger et spil skak Set

Skak er et sjovt spil, der kan spilles af folk på alle niveauer. Den ene ting er fælles for alle spillere er, at de alle har brug for et skakspil. Når man ser på mulighederne, kan der være, hvad der synes at være en forvirrende vifte af forskellige typer og design af disse sæt. For at hjælpe klare tingene op, her er en guide til, hvordan du vælger et spil skak sæt.

Først skal du beslutte om formålet med sættet. Det er klart, er hovedformålet med de fleste skakspil, der skal bruges til at spille skak. Mange har dog sekundære formål: at vise bekostning af sættet, for at fange øjet, eller bare for at lade besøgende ved, at en person er i skak.

Til seriøs afspilning af spil skak, en Staunton-stil skakspil sæt er et absolut must. De fleste, hvis ikke alle, skak konkurrencer-at ethvert niveau-vil krav om anvendelse af Staunton stil. Størrelsen og farven af ​​stykkerne er også mandat fra konkurrencer. Selv hvis du er nybegynder rang, skal du spille på en "konkurrence lovlig" skakspil indstillet, så du vænner dig til at bruge den. Heldigvis er det forholdsvis nemt at finde en kvalificeret Staunton stil skakspil. Det er dem med stykker, der er øjeblikkeligt genkendelig som værende "skak" stykker. Oplysninger fundet på eller i sættet vil også give detaljer som størrelsen af ​​kongen.

Staunton-stil skakspil sæt kommer i alle tænkelige prisklasse. Du kan købe dem til under $ 10, eller tilbringe langt over $ 1.000. Prisforskellen skyldes forskelle i konstruktion og håndværk involveret; en støbt plast sæt er langt billigere end en af ​​fine håndskårne ibenholt og buksbom.

Nyhed skak spil sæt har to hovedkategorier: sæt lavet af usædvanlige materialer, samt sæt hvis stykker har usædvanlige former. Glas er et fælles alternativt materiale, men der er også dem fremstillet af granit eller andre sådanne materialer. Det vigtige ting at kigge efter i disse skakspil er høj kontrast. For at undgå frustration, skal det være let at fortælle hvilke dele hører til hvilken spiller.

Usædvanligt formede skak spil sæt er sjovt at se på, men kan være svært at spille med. Vanskeligheden kommer fra det faktum, at ingen af ​​stykkerne ligner hvad skakspillere forvente at se. Nyhed sæt er en god samtale stykke, men enhver seriøs skakspiller vil køre for hans eller hendes Staunton stil indstillet efter blot et par spil. Alligevel er de interessante; Derfor vil folk der kan lide at indsamle skakspil normalt have mindst en af ​​denne type.