Hvordan man vælger et kollegium for Kommunikation Majors

Kommunikation er et blomstrende major i informationsalderen. Hvis du er studerende overvejer en større i dette mangesidede område, du har en masse at tænke over, som du gør den store beslutning. Her er nogle råd om, hvordan man vælger programmet rigtige kommunikation til dig.

  1. Finde ud af dit område af interesse og kigge efter et program, der passer bedst til det. Kommunikation er en stor felt omfatter forskellige emner afhængigt af hvor du går. Før du begynder at anvende eller selv ser, overveje, hvad gren af ​​feltet interesserer dig: film, journalistik, tale, radio, reklame? Så bryde det ned endnu længere, hvis du kan. Er du interesseret i print eller broadcast journalistik, film teori eller filmproduktion? Det betyder ikke, du behøver at specialisere højre væk. Det er bare vigtigt at sørge for, hvis du har en særlig interesse, du sætter dig selv på skole eller universitet, hvor det er mindst tilgængelig for fremtidig reference.

Du kan finde nogle kommunikation skoler sætte dit interesseområde uden for deres rige og i, siger, deres skole for kunst og videnskab, eller en bøde kunst program. Det kan ikke være en grund til ikke at anvende, da programmet stadig kan være stor.

  • Overvej, hvad klasser er nødvendige, og der tilbydes. Bør alle potentielle studerende tjek kursuskataloget for deres kollegium af interesse og også tage et kig på, hvad kurser din store interesse kræver og tilbyder som valgfag. Alle undergrads har deres skifer-forretningsmæssigt forbundne krav (Ick, matematik ...), men du vil se, hvad der kommer efter det. Er de nødvendige klasser for din store og valgfag, hvorfra du kan vælge interessant og spændende for dig eller synes de ikke som noget, du ønsker at tilbringe et semester studere? Se om du kan sidde i en klasse og se, hvordan det er.
  • Tænk der underviser der. En ting, der gør en stor kommunikation skole stor er absolut fakultetet. Vil du blive undervist af velundersøgte professorer eller erfarne industri proffer? En kombination af begge ville være rart! Nogle professorer er så berømt, du måske allerede ved dem omdømme. Andre kan være skjulte perler. Vær ikke bange for at spørge eleverne i et program, som de har haft gode erfaringer med. Spørg hvor meget interaktion, du får med dine professorer. Tjek online evalueringer. Og hvis du kan, sætte sig ned med en professor og spørge ham, om han mener, at dette kan være en god skole for dig at forfølge dine interesser.
  • Kig ind, hvad der ellers tilbydes. Som enhver større, er en kommunikations større lyst til mere end blot klasser til at berige hans eller hendes college erfaring. Er kollegiet du overvejer tilbyder hands-on muligheder, der understøtter dine mål --say et tv-studie, radiostation, avis, eller produktion lab? Hvordan state-of-the-art er udstyret? Hvor mange studerende kommer til at deltage? Også overveje studenterorganisationer: Er der en elev film samfund eller forensics team, nogle sted du kan gå til at hænge ud eller interagere med jævnaldrende med samme interesser? Er der en del af afdelingen hjælper studerende får praktikophold i deres områder? Er der et shadowing program, hvor de studerende kan følge rundt branchefolk for en dag? Disse er alle ting at overveje, når de evaluerer, hvor du måske ønsker at studere.
  • Overveje omdømme. Selvfølgelig er der en virkelighed, hvor du går i skole spørgsmål på jobmarkedet, enten fordi skolens elever er kendt for at være veluddannede, eller fordi skolens fakultet og alumni eller praktik sponsorer er gode forbindelser og leje deres egen . Nogle gange er det en del af begge. Under alle omstændigheder, mens din arbejdsmoral og evne i sidste ende kommer til at sikre dig et godt job, ofte hvem du kender, og hvor du gik i skole også spiller en rolle i at få din fod i døren på dette entry level position. Ligeledes, hvis du går til en skole med mindre omdømme, kan det tage ekstra indsats for at bevise over for folk, efter endt uddannelse, at du er veluddannet. Bare noget at huske på.
  • Se på hvor det sætter dig. Mens skoler over hele landet tilbyder store kommunikationsprogrammer, ikke alle af dem tilbyder top notch kommunikation-relaterede fællesskaber. Bestemt, vil Filmskole i Los Angeles, centrum for den amerikanske filmindustri, vil tilbyde frynsegoder, at gå på filmskole i Indiana ville ikke. Overvej forskellen i eventuelle praktik muligheder og chancer for at netværke alene. Ligeledes, hvis du er en journalistik større interesseret i at dække internationale anliggender, studere i Washington, kan DC have betydelige fordele til at studere i Kansas. Det betyder ikke, du skal afskrive et kollegium bare fordi det er i en lille by, men gør overveje programmets omegn, og hvad de kan eller ikke kan være i stand til at tilbyde.

  • Tips:
  • Hvis du er uafklaret om specifikke fagområde, kigge efter programmer, der hjælper dig med at holde dine muligheder åbne
  • Vær ikke bange for at kalde en skole, tale med studerende og professorer, og sidde i på klasser.