Hvordan man vælger en Vægttab Surgeon

Risikoen for vægttab kirurgi er sammenlignelige med dem for andre større kirurgiske indgreb. Du ønsker at vide, at du er i hænderne på en kvalificeret kirurg. Her er nogle tips om, hvordan man vælger et vægttab kirurg:

  1. Mødes med flere forskellige kirurger. Det er en god idé at mødes med flere forskellige kirurger, før der træffes beslutning om et vægttab kirurg. Ideelt set bør du vælge kirurger, der specialiserer sig i hver af de forskellige vægttab kirurgi muligheder, som du overvejer (dvs. gastrisk bypass, gastrisk band og duodenal switch), så du kan få deres informerede udtalelser om de forskellige muligheder.
  2. Husk, at vægttab kirurgi er en blomstrende forretning. Ved at opfylde med kirurger, der har forskellige specialer, vil du begynde at erkende, at en kirurg, der udfører en type af vægttab kirurgi kan sige, at du ikke er en god kandidat til en anden type vægttab kirurgi dels fordi han ikke udføre den specifikke operation selv. Kirurger gør enorme summer ud af vægttab kirurgi, og du skal huske på, at vægttab kirurgi er en blomstrende forretning, og at vægttab kirurger ønsker din virksomhed.
  3. Deltag vægttab kirurgi støttegrupper. Høring af de første hånd konti af mennesker, der allerede har gennemgået den procedure, du overvejer kan være en øjenåbner. Hvis der ikke er støtte grupper i dit område, kan du finde online support på ObesityHelp, som har opslagstavler til de forskellige vægttab kirurgi til rådighed.
  4. Forskning den særlige kirurg du overvejer. Når du har indsnævret de typer af operationer og de ​​forskellige kirurger du overvejer, er det meget vigtigt, at du forskning ydeevne rekord for den enkelte kirurg, der skal udføre din operation. Med andre ord, hvis Better Life klinikken siger, at dets kirurger har udført x antal gastrisk bypass operationer i de sidste 10 år, hvad så? Du skal vide, hvor mange gange din kirurg har personligt udført operationen, du har valgt, og hans sats for komplikationer.
  5. Lad ikke nærhed påvirke din beslutning må ikke gå til den nærmeste kirurg.; gå til den bedste kirurg.
  6. Efter det operative indgreb. Husk, at ud over at finde den rigtige vægttab kirurg ,, en anden nøgle til succes er at finde efter det operative indgreb. Undersøgelser viser en sammenhæng mellem den tid, som en patient deltager i en støttegruppe og succesen af ​​hans langvarige vægttab.

Vægttab kirurgi er en begivenhed livsændrende. Besøge forskellige kirurger med forskellige specialer kan uddanne dig om de risici og fordele ved de forskellige vægttab kirurgi muligheder, og hjælpe dig med at finde det bedste vægttab kirurg til rådighed for dit vægttab kirurgi procedure.