Hvordan man vælger en sølvring med halvædelstene

I øjnene på en person, der er interesseret i neutrale farver, sølv armbånd eller sølv vedhæng er mere at foretrække end guld dem. Sølv ringe kan også give en skarp kontrast til en ædelsten med en lys farve som en rubin. Sølv smykker er også billigere. Det er nogle af grundene til, at de bliver mere populære. Sølv Ringe bliver mere efterspurgt, og det ser ud som der er behov for det ikke er aftagende. Imidlertid har den stigende efterspørgsel efter sølvringe lavet leverandørerne ty til masseproduktion. Der er nu en fritflydende levering af disse ringe, men kvaliteten måske ikke være god. Halvædelstene, på den anden side, vinder mere værdi, selv om de er masseproduceret. Quartz, topas, opal, etc. bliver mere populære og dyrere. Så hvis du ønsker at få en ring, der er værd at bruge penge, er her nogle nyttige tips om, hvordan man vælger en sølvring med halvædelstene.

  1. Vælg en lidt plettet sølvring. En lidt plettet sølvring giver et mere autoritativ look. Det kan sammenlignes med en rig mand med mange erfaringer, som er ru, men elegant på en måde. Kombiner denne kvalitet med en klassisk Tiffany ring design, ville en sølvring give dine fingre med en sofistikeret, autoritativ og fast udseende. Og for tynde design er beregnet til vores kvindelige partnere, vil det give deres hænder en genert, delikat men elegant look.
  2. Beslut dig for at have en brugerdefineret sølvring. Sørg for at du har fuld kontrol over, hvordan ringen skal se ud. Du må forstå, at der er problemer med kvaliteten i at gøre ringe, ligesom huller, bøjninger og revner. Når du har besluttet på at købe en sølvring, du nødt til at sørge for, at tykkelsen af ​​ringen er nok til at modstå en stærk kraft inden det bøjer. Det er også vigtigt at have tilstrækkelig støtte til holderen. Du ønsker ikke at miste en rubin eller diamant, bare fordi det ikke var fast støttet af mount af ringen.
  3. Undgå plating. Kvaliteten af ​​en forgyldt ring er så lav som dens værdi. Den glitre vil ikke vare længe, ​​hvis du har en forgyldt ring. Andre belagte ringe endda bryde lettere, især manchet ringe, fordi sammensætningen af ​​metallerne doesnâ € ™ t arbejde ud.
  4. Den semi ædle sten på en sølv ring er alt andet end usynlig. Sølv har en tendens til at vise perle. Det betyder også, at perle altid skal forblive intakt. Dens kanter skal være godt poleret og symmetrien skal være perfekt. Uigennemsigtig sten som opal er meget velegnet til ringen, fordi deres skønhed kan hjælpe sølvringe. Hvilke opaler mangler i glitre, kan ringen levere. Men hvis du skal vælge en uigennemsigtig sten, vælge en med en overdreven størrelse.
  5. Den rigtige ring til lejligheden. Hvordan du vælger en ring og dens perle er lige så vigtig som hvorfor du valgte ringen. Hvis ringen er en gave til en fødselsdag til en nær ven af ​​det modsatte køn, giver en ring med en subtil design. Intet dekorativ, medmindre du ønsker at personen at tro, at du er interesseret i mere end bare venskab. Hvis det er for en person, du er romantisk involveret med, så klæde din ring for at imponere.

Der er flere perspektiver til, hvordan du vælger en sølvring: den romantiske og den ven eller de rige og de fattige, eller manden og kvinden. Men kun én ting er sikker, kvaliteten og form skal være af perfektion.