Hvordan man vælger en Lacrosse Stick

Lacrosse er en ganske populær sport i Nordamerika, hvor det stammer fra. Det er en fil spil involverer to modsatrettede hold med ti eller tolv spillere hver. Det primære formål med hvert hold er at sende bolden, ved hjælp af en specialiseret pind kendt som Crosse, ind i målet af det modsatte hold. Den ene med den højeste score for en given mængde minutter er erklæret som vinder. Mange tror, ​​at stokken, eller Crosse i særdeleshed, er det vigtigste udstyr i at spille spillet. At finde den mest perfekte pasform ofte vil føre til dig og din teamâ € ™ s succes. Den Crosse kommer i en række forskellige designs, former og størrelser, hvilket gør det svært for dig at vælge den, der passer dig bedst. Her er nogle tips om, hvordan man vælger en lacrosse stick.

  • Være bekendt med de dele af din Crosse. Den lacrosse stick skal måle i området fra 40 til 72 inches for mænd og 36-43 inches for kvinder. Det skal hooked på toppen, med sine strenge vævet af tarmen, råhud, linned ledningen, eller snor ur, der er spændt på tværs over sin hooked del i en diagonal måde at danne et sammenvævet net. Disse grundlæggende udgør akslen og lommen. Akslen er sædvanligvis et sammensat eller en metallegering og trekantede hoved, der indeholder lommen af ​​sammenvævede net af strenge.
  • Undersøg lommen. Vær især opmærksom på den type lommen på din Crosse. En netlomme giver bedre boldkontrol, mens du gør andre typer bevægelse. På den anden side, er den traditionelle vævede lomme ikke give stor kontrol, men gør op for det ved at tilbyde præcision, når de passerer og skydning, og er derfor anbefales til mere avancerede spillere. Se også, om en Crosse, der har to eller færre skyde strenge, der er stramme at give god kontrol over bolden. Husk, at syntetiske stropper er bedre end læder, der generelt ikke er så holdbart som det første. Thongs er de fire eller fem strimler normalt trukket på snor på langs over hovedet på pinden. På lignende måde, dybden af ​​lommen påvirker, hvordan en bestemt spiller passerer bolden. Dybere lommer anvendes normalt til korte afleveringer, mens lavvandede dem er egnet til lange afleveringer.
  • Måle vægten af ​​stokken. Praktisk er årsagen hvorfor tungere pinde bruges til forsvar og lysere dem er bedst til at angribe. Din lacrosse stick og skøn afvejes mod en standard vægt. Fra denne kan du beslutter dig for, hvilken tilstand din Crosse er bedst egnet til.
  • Måle længden af ​​pinden. Længden af ​​Crosse afhænger af højden af ​​afspilleren ved hjælp af nævnte udstyr. Sørg for, at du finder den lacrosse stick, der er bedst egnet til din højde. Da hver position i marken kræver en vis række målinger, skal du sørge for, at du spiller den position, du er mest komfortabel og tryg, når du bruger Crosse.
  • Undersøg generelle udseende af Crosse. Sørg for, at stokken er fri for revner eller skader. Undersøg både hoved og skaft for eventuelle afvigelser.

Med disse tips i tankerne, kan du allerede vælge lacrosse stick, der bedst passer dig. Endelig huske, at du kan vælge at købe fra en online specialitet sælger eller sportsforretning.