Hvordan man vælger en hund Race

Folk, der aldrig har haft en hund af deres egne, før det er nødvendigt at overveje nøje, hvis hunden de vil få vil passe deres behov, specifikationer og forventninger. Intet kan være mere skuffende, både for de nye ejere og den nye hund, end at blive stukket med en hund, du ikke kan lide og returnere ham til, hvor du fik ham eller sælge ham til en anden ejer.

At vælge en hund er mindst lige så kompliceret som shopping for denne nye par sko. Du er nødt til at sørge for, at skoene passer dine fødder; det miljø, hvor du planlægger at bruge det, med en farve og tekstur, der matcher dit tøj. På samme måde bør din hund være kongruent til din livsstil, personlighed og vedhæftede filer.

Realiseringen af ​​et omhyggeligt valg, når du vælger en hund racen og generelt at gøre sikker på det vil være foreneligt med dig er afgørende. Men der er nogle ting, du skal være sikker på, når du indsnævre dit valg. Her er nogle tips om, hvordan man vælger en hunderace, der er bedst for dig.

  • Spørgsmålet om størrelse. Hvad vil du have, en hund du kan kæle på skødet eller en hund, der flops ned på dine fødder og lægger hovedet på skødet? Små hunde er mere sarte og kunne nemt komme til skade, hvis de tilfældigvis få trådt på. De føler let kulde og kan være virkelig aktiv, da de fleste af disse små hunde synes at kompensere for deres størrelse ved at være hård og støjende. Store hunde, på den anden side, er dyrere og rodet at vedligeholde. Som de siger, stor hund = store måltider = stor overbygning.
  • Den lydighed problem. Ønsker du din hund til at blive uddannet? Der er nogle racer, der er lettere at træne og velegnet til lydighed skole. Find ud af hvad racer de er, og du kan indsnævre dine valg yderligere.
  • Spørgsmålet om grooming. Kan du håndtere alt, hundehår? Der er nogle racer, som kaster tungt. Hvis du har et problem med allergi eller ikke nyde tanken om at have hund hår over sofaen, skal du vælge den race, der kaster mindre. Hvis ita € ™ s okay med dig at afsætte grooming tid hver dag, så er der wonâ € ™ t være et problem med dette.
  • Børn og hunde. Hvis du har planer om at vælge en hund, dit barn kan spille med, og som han kunne passe, finde ud af hvilken hund racer er bedst for børn, før du vælger en race.
  • Spørgsmålet om funktion. Hvad ønsker du din hund til at gøre? Vil du have det som en simpel kæledyr, der ville berolige børnene? Eller ønsker du det til at fungere som vagthund, der ville beskytte dine ejendele. Eller har du ønsker det skal være både en legekammerat og en vagthund? Uanset dit valg kan være, der er særlige hunderacer, der kan gøre disse forskellige funktioner.

Kom en hund og indbydende det ind i dit hjem er en vidunderlig beslutning, og også et stort ansvar. Men med et godt valg og ansvarlig pleje, vil du og din hund helt sikkert have dejlige år sammen.