Hvordan man vælger en hund for en familie

En hund kan være vidunderlig tilføjelse til din familie, og forhåbentlig vil du være udgifter de næste ti til femten år eller mere med din følgesvend. Husk det, når du vælger din hund. At tage sig tid til at finde den hund, der passer bedst til din livsstil kan spare dig for en masse stress og hjertesorg ned af vejen. Der er intet værre end at få følelsesmæssigt knyttet til dit kæledyr kun til at indse, at han virkelig ikke passer ind i din familie. Det er en af ​​grundene til vores nations krisecentre fyldt med kæledyr. Der er flere ting, du kan gøre for at finde en hund, der vil blive en kærlig medlem af din familie.

  1. Tage bestik af din livsstil. Tænk på de ting, der går på i din husstand på daglig basis. Er nogen hjemme hele dagen eller gøre skole, arbejde og andre aktiviteter holder dig væk fra hjemmet i otte timer eller mere? Hvalpe har brug for en masse opmærksomhed og hyppige potte pauser. Hvis nogen er hjemme hele dagen, eller du er ikke gået længere end tre eller fire timer, kan en hvalp være din perfekte kæledyr. Men hvis ingen er hjem for mere end fire timer om dagen, kan du være bedre stillet med en voksen hund.

Er din familie mere tilbøjelige til at gå vandreture i weekenden eller sidde ned for at se en film? Aktive hunde vil gøre det meget bedre med en aktiv familie, der har planer om at tage deres hund camping eller på andre høje energipriser udflugter, og en hvalp, der er en reel sofa kartoffel vil ikke være glad for at blive slæbt med på din ti miles vandretur hver lørdag. Også, behøver du ikke ønsker at få en hund med den hensigt at ændre din livsstil. Mange mennesker gå ud og få en høj energi hunde tænker dette vil være en god måde at motivere dem til at tage jogging eller anden aktivitet. Normalt efter et par dage, hundeejer tilbage til sine regelmæssige vaner, og den aktive hvalp begynder at finde måder at brænde overskydende energi selv, som regel ved at gøre ting som at tygge dit spisebord eller grave op din blomsterbede. Du vil være meget bedre at få en hund, der passer ind i din nuværende livsstil.

  • Tænk på fremtiden. Hvis alt går som planlagt, vil din hund være med dig for ganske lidt. Tænk fremad til hvad det næste årti i dit liv, kan have i vente. Er du planer om at flytte? Vil du være at have børn? Holde disse ting i tankerne, når du vælger en hund. Flytning kan være lettere, hvis du har en lille race hund som mange lejligheder kun tillader kæledyr under en vis vægt. Vedtagelsen af ​​en hund, der er ikke stor med meget små børn kan ikke virke som en big deal, hvis du ikke har nogen, men hvad sker der, hvis du beslutter dig for at få et barn et par år fra nu? Du kan naturligvis ikke forudsige alt, hvad der kan ske for dig i de næste ti år eller deromkring, men der er nogle ting, du kan overveje på forhånd, som vil hjælpe med at sikre, at din firbenede ven passer med din familie i det lange løb .
  • Gør din forskning om hunderacer. Når du har taget sig tid til at tænke over din livsstil og fremtiden, bør du have en idé om nogle af de egenskaber, der vil hjælpe din hund passer ind i din familie. Specifikke hunderacer er avlet til specifikke formål, og det gør det lettere at forudsige visse personlighedstræk. For eksempel er Labradors kendt for at opføre sig som hvalpe langt ind i voksenalderen. For en aktiv familie, kan de passe på store. For en mindre aktiv familie, dog kan deres narrestreger være irriterende. Vide, hvilke hunderacer fungerer bedst for din livsstil kan hjælpe med at gøre dit valg lettere.
  • Må ikke falde for et kønt ansigt. Det er en meget almindelig fælde, som folk på udkig efter en hund falder i. Du gør alle dine forskning, du ved, om en voksen eller en hvalp er bedst for dig, har du et par racer i tankerne, og så skal du se de sødeste hvalp, du nogensinde har set i dit liv. Det er nemt for alle dine gode intentioner til at falde ved vejen, selv om hunden er det stik modsatte af det, du leder efter. Hold dig stærk. Uanset hvor sød hunden, hvis hans personlighed ikke mesh med din livsstil, vil du være i for en stenet vej forude.
  • Hvis du er ved at vedtage en hund fra et krisecenter eller redning, finde ud af, om den tidligere ejer gav nogen oplysninger om hunden og hvis personalet gør enhver form for adfærdsmæssige evaluering. At vide, hvordan hunden opførte sig i sit første hjem er en god indikator for hvordan han vil opføre sig i din. Husk dog, at mange mennesker, der henvender en hund ind i et krisecenter udelade nogle ting i et misforstået forsøg på at få hunden vedtaget hurtigt.

En adfærdsmæssige vurdering udført af en erfaren husly medarbejder kan være et godt værktøj til at hjælpe dig med at måle en hunds temperament så godt. Disse vurderinger kan normalt lade dig vide, hvis hunden har nogen aggression problemer, der kunne være et problem i dit hjem. De kan også give dig en idé om, hvordan hunden vil reagere på fremmede, om han har haft nogen forudgående uddannelse, og om han vil være godt med børn eller andre dyr. Det er normalt værd at tage lidt tid at tale med krisecentret personale om hunden, du er interesseret i.

  • Hvis du køber en hund fra en opdrætter, spørge om forældrene. Ideelt set vil opdrætteren have mindst en af forældrene i de lokaler, som du kan møde, inden de køber din hvalp. Hvis forældrene er venlige og tilgængelig, chancer er din hund vil være, også. Også spørge, hvor hundene er opstaldet, og hvor meget kontakt de får med mennesker hver dag. Hvis opdrætteren huse hunde i uden kenneler, kan de ikke få en masse socialisering med mennesker på en regelmæssig basis. Dette kan medføre nogle temperament spørgsmål, hvis ikke behandlet med det samme. Spørg opdrætteren så mange spørgsmål som du har brug for, for at få en fornemmelse for hunden, du er interesseret i. En anerkendt opdrætter vil ønsker at sikre, at hendes hunde går til de bedst mulige hjem, og vil være glade for at besvare dine spørgsmål . Hvis opdrætteren synes at være undvigende om noget, være forsigtig med at købe en hund fra hende.
  • Brug lidt tid med en hund, du overvejer at tilføje til din familie, før du bringe ham hjem. Planlægger at bruge så meget tid som muligt med hunden før tingene embedsmand. Dette er den bedste måde at få en fornemmelse for, om du har mødt din kamp.
  • Sørg alle i familien er enig i hunden. Bringe hjem en ny kæledyr betyder en tilpasningsperiode for alle. Du må ikke gøre overgangen sværere end nødvendigt ved at bringe hjem en hund, der er uønsket af et eller flere familiemedlemmer.


Selv efter du har fundet den perfekte hund for din familie, huske på, at det kan tage en måned eller deromkring for alle at vænne sig til den nye rutine. Men hvis du følger de råd om picking en hund til din familie, og tilføjer masser af kærlighed og en smule tålmodighed, har du alt hvad du behøver til en levetid på kærlighed med den nyeste tilføjelse til din familie.