Hvordan man vælger en formel for en Colicky Baby

Hvis dit barn har tendens til at græde for hvad der virker som for evigt i den samme timer hver dag, for hvad der synes at være nogen grund, kan hun blive oplever kolik. Strengt taget kolik er ikke en sygdom og ikke har et foreskrevet kur. Selvom babyer oplever kolik under deres anden til tredje måned, den gode nyhed er, at det normalt aftager og forsvinder gradvist med deres sjette måned. I mellemtiden, hvordan vil du være i stand til at lette din babys ubehag i den tid hun oplever kolik? En måde er at justere sin formel. Husk: Hvis du har mistanke om din baby til at have kolik, skal du konsultere dit barns børnelæge. Dette trin er særligt vigtigt, før du foretager justeringer dit barns formel. Med dette er sagt, her er nogle måder at vælge en formel for en colicky barn:

  • Vælg en baby formel, der er laktosefri Nogle 25% af nyfødte er bestemt til at være laktose-intolerante.; disse babyer vil finde mælkebaserede formler (og deres sukker) at være temmelig svært at fordøje. Med dette i tankerne, kan du vælge soja-baserede formler eller allergivenlige formler i stedet.
  • Vælg en let at fordøje formel. Hvis dit barn ikke er laktose-intolerant jo, kan det simpelthen være, at det mælkebaserede formel får, er svært for hende at fordøje. Der er tilgængelige erstatninger med nem at fordøje mælkeproteiner såsom Aptamil modermælkserstatning og Carnation god start formel.
  • Besøg baby formel hjemmesider. Dette er for at hjælpe dig med evt score rabatter på babymælk (eller mælkeerstatning) formler, der vil hjælpe lette din colicky barns symptomer. Må være opmærksom på, at formel brands, der hjælper lette kolik tendens til at være dyrere end almindelige mærker. Deltag postlister og tilmelde dig advarsler, når de har løbende promotions og rabatter.
  • Vide hvordan man vælger sutteflasker En af de faktorer, der forværre et barns kolik symptomer er gas.; den mere gas hun tager på, jo værre hendes lille mave kan føle, og jo mere hun vil udtrykke sin ubehag ved at græde. Det er derfor, bortset fra formlen selv, bør du også vælge sutteflasker, der vil hjælpe med at reducere dit barns indtag af gas. Der er specielt fremstillede flasker, der fjerner overskydende gas, som Dr. Browns Natural Flow sutteflasken og født frie vid hals flasker.
  • Prøv andre kolik retsmidler. Nogle undersøgelser viser, at probiotika effektivt kan reducere en colicky barns symptomer. Et mærke du kan prøve (igen, med børnelæge godkendelse) er den BioGaia probiotika dråber.
  • Kender til andre måder at løse dit barns gråd. Heldigvis er der mange andre måder, du kan gøre for at mindske dit barns ubehag. Tjek denne virkelig nyttige artikel om hvordan man kan lindre gasholdige babyer.

Husk, det kan være meget svært at håndtere en colicky spædbarn, men det er godt at huske på, at dette ikke er en permanent tilstand, og hvad du virkelig har brug for er tålmodighed til at ride denne ud, indtil dit barn vokser fra hendes symptomer. I mellemtiden, det hjælper at vide, tips ovenfor, så du kan gøre det lettere både for dit barn og dig. Og med dit barns børnelæge som din allierede, bør du være i stand til at komme ud af hele denne periode uskadt. Held og lykke, og håber det hjalp!