Hvordan man vælger en flatterende Cocktail Kjole til en stor buste

Nogle kvinder med en stor buste størrelse har svært ved at kigge efter en god cocktail kjole, der vil give dem en afbalanceret udseende frem for at understrege deres buste. År siden var det ganske vanskeligt for kvinder med store buster til at finde en flatterende kjoler, der er på mode. Nu plus size kjoler kommer i mange forskellige trendy stilarter, der giver kvinder med større tal alsidighed til at vælge fra en bred vifte af moderigtige og in-stil tøj. De fleste tøjbutikker i disse dage har forskellige kjole stilarter, designs og udskæringer, der kan give godt begavet kvinde en flatterende figur. Tag et kig på nedenstående tips om, hvordan man vælger en cocktail kjole til en kvinde med en stor buste.

  • Udnyt din rigelig buste linje til at bære en stropløs cocktail kjole, Invester i en god Minimizer stropløs bh, også til at holde dine bryster pænt. Med den større flade af eksponeret hud på brystet, nakke og skuldre, øjne folk kigger på dig vil være tilbøjelige til at fokusere på dem i stedet for brystet. Du har også den klare fordel, at kunne holde en stropløs kjole på plads uden konstant tugging ved udskæring.
  • Kig efter en cocktail kjole med en V-udskæring eller en med en halsudskæring. Disse er gode valg, fordi de viser kun lidt spaltning. Hvis du er slim-afvalmede, kigge efter en cocktail kjole med en fuld nederdel. Dette vil balance din figur og fremhæve din talje.
  • En cocktail kjole med en firkantet halsudskæring vil hjælpe henlede opmærksomheden fra din fulde bryster. Vælg ikke en cocktail kjole, der passer for stramt omkring taljen, da dette vil lægge mere vægt på din rigelig top i stedet henlede opmærksomheden væk fra det.
  • Kig efter en cocktail kjole med detaljer langs taljen linje, på nederdel eller nederste kant på ryggen. Dette vil lede øjne på den nederste halvdel af din cocktail kjole. Sørg for, at skørtet ikke kramme din nederste halvdel for stramt. En god en vil skimme over dine hofter og forløbe glat derfra.
  • Brug ikke lange halskæder og chunky kugler på halsen, da dette vil gøre opmærksom på din rigelig buste linje. Flyt øjnene væk fra brystet ved at bære smukke og store øreringe og hårpynt. Brug flatterende og dramatisk make up at gøre opmærksom på dit smukke ansigt i stedet for brystet.
  • Undgå at bære en cocktail kjole med flæser, glitrende accenter og andre beskriver omkring halsen, da disse vil henlede opmærksomheden på det område, du ønsker at de-understrege. En grime halsudskæring selv er et godt valg, fordi du kan vise dine skuldre og du kan styre, hvor meget kavalergang at vise.
  • Vælg ikke en cocktail kjole med en høj halsudskæring eller med en løs top, bælter i taljen, da denne stil vil give mere vægt til din rigelig bryst. Må ikke vælge en med stretch, der vil klamre sig til din figur eller en med korte og udjævnede ærmer som disse typer af cocktail kjoler vil fremhæve frem for skjul.

At vide, hvad stilarter af tøj at vælge, og hvad stilarter at undgå vil guide dig i at vælge det rigtige tøj at smigre din figur. Med en stor buste, du behøver ikke at skjule det ved at vælge tøj med høje halsudskæringer. Hvad du skal gøre, er at vise mere hud på toppen for at tegne øjne på tværs af brystet i stedet fokusere på ét sted.