Hvordan man vælger en Faux Paint Finish

Hvordan man vælger en Faux Paint Finish

Disse dage faux lakeringer til vægge er alle de vrede, og det er ikke underligt, hvorfor. Wallpaper er tidskrævende at installere, svært og rodet at tage ned, og det kan ikke dækkes nær så let som maling. For dem, der virkelig ikke ønsker opgaven med at sætte op og tage ned tapet, en faux maling finish er den ultimative måde at dække bare vægge. Når usikker på, hvilken faux maling finish at vælge, overveje følgende fakta om faux maling stilarter og de endelige resultater er opnået ved hjælp af forskellige overflade teknikker. En nøgne mur med behov for farve og design vil ligne en million bukke med en faux maling finish, og kun for udgifter til maling og billige faux finish tilbehør.

Trin 1

Rag maleri. De specielle effekter, der kan opnås med maling og en klud er virkelig forbløffende, og det er derfor, rag maleri er et af de mest populære typer af faux lakeringer. Virkningerne kan være blød og sløret som fint marmor eller skarpe og klart defineret ligesom knust fløjl. Ragging-on involverer anvendelse af maling til en ren klud og skabe tilfældige mønstre på nymalede vægge. Ragging-off involverer anvendelse af et lag maling og bruge en klud til at fjerne det gennem forskellige duppe eller aftørring teknikker. Vælg denne faux maling finish i et område, hvor udseendet af marmor ønskes, i moderne omgivelser, eller når udsmykning med traditionel stil. Praksis før RAG male vægge ved hjælp af forskellige materialer og måder at anvende eller fjerne malingen for at opnå den perfekte faux maling der passer til enhver udsmykning stil i dit hjem.

Trin 2

Sponge Maleri. En anden faux maling finish, er meget alsidig og unik er svamp maleri. Vælg en svamp faux maling finish, hvis du ønsker en hurtig og nem måde at tilføje farve og stil til nøgne vægge. Et lys eller mørk base coat kan bruges, når svamp maleri, og da svampe kan fås i en bred vifte af unikke teksturer, stil og farvekombinationer er uendelige. Vælg svamp maleri til rum med elegant charme til unikke moderne stil. Med ubegrænsede muligheder for at tilføje farve og tekstur, vil denne faux maling option arbejde i næsten ethvert rum.

Trin 3

Punktering. Vælg stiple hvis du ønsker en faux maling tekstur ligner airbrushing. Det skaber et utal af prikker, og når afgangseksamen farver anvendes kan det resultere i en meget unik og fantastisk finish. En let base farve anvendes, og en mørkere eller lysere farve er stiplet over toppen med en stiv børste. Det vil tilføje varme til et rum med sommerhus stil og drama til et værelse med moderne flair. Denne faux maling finish er ideel med næsten enhver udsmykning stil, og med praksis de stilfulde udseende, der kan opnås, er virkelig forbløffende.

Trin 4

Kæmning. Hvis du ønsker en faux maling finish, der er defineret og dramatisk vælge en kæmning teknik. En base coat maling får lov at tørre, og en kontrasterende farve påføres på toppen. En bred tand bruges til at oprette linjer, bølger eller kurver, og denne teknik kan endda bruges til at skabe en faux træ korn effekt. Vælg denne faux maling finish for områder med stilarter lige fra hytten til moderne. Med unikke farvekombinationer og kæmning teknikker den stil muligheder er uendelige.

Trin 5

Farve vask. Vælg en farve vasket faux finish, når male et værelse dekoreret med nostalgisk, land, eller elegant stil. Det er en blød og usædvanligt smukke teknik. Denne sky-lignende finish starter med en flad base coat og det er toppet med latex maling, der er blevet fortyndet med vand. Den top coat er dobbeltskraveret med en børste, og skarpe kanter er børstet i en blød sløring. Nogle af basen coat viser igennem for en farve vasket effekt, der gør en fantastisk baggrund for stenciling eller en dejlig kulisse for de traditionelle kunstværker.

Trin 6

Trække. De, der ønsker en faux finish for vertikale rum med højt til loftet eller traditionelle arkitektoniske flair bør vælge en trække teknik. Dette er ikke en af ​​de lettere faux maleteknikker, men resultaterne kan være dramatiske og helt fantastisk. En bleg base coat påføres vægge og lov til at tørre helt. Derefter en bred børste anvendes til at påføre en mørkere eller lysere top coat. En trække børste anvendes til at skabe svage linjer, der er karakteristisk for denne Faux finish. Det gør en smuk baggrund for stenciled design og værker af væg kunst.

Uanset hvilken færdig, du vælger, dine vægge er sikker på at være unik. I modsætning til tapet, faux maleri giver et one-of-a-kind kunstnerisk touch til vægge og andre vertikale rum. Vær ikke bange for at give disse maleteknikker en prøve. Du kan simpelthen ikke lave en fejl, og med lidt øvelse på papirposer, plakat bord eller skrot stykker af drywall, vil du opdage den perfekte finish, der vil tilføre stil og unikke design til væggene i dit hjem.

Denne artikel er leveret af Alyssa Davis på Metal-Wall-Art.com - et site for unik væg kunst herunder af metal væg kunst, abstrakt væg kunst og fleur de lis vægudsmykning.