Hvordan man vælger en Direct Mail List Broker

Direct mail marketingfolk bruge en pålidelig mail-liste mægler til at få en god database over mål forbrugerne. Dette er en stor investering for en direkte mailer. En direct mail liste tillader en direkte mailer til at spore succesen af ​​deres direct mail-kampagne. Det kan måle responstiden for kunderne og giver direct mail marketing til at forbinde og udvikle nye potentielle kunder samt fastholde de regelmæssige dem. En direct mail liste mægler kan give dig en forbruger liste baseret på kravet om det produkt, du lancerer, at indføre eller markedsføring. Listen kan omfatte personer, der bliver hjemme eller arbejder, fra identificerede erhverv og andre kriterier baseret på forbrugernes demografi, du har valgt. Tag et kig på tips om, hvordan man vælger en direct mail liste mægler.

  • Afgøre, hvilken type liste, du vil købe eller leje. En overholdt liste er en, der er indsamlet fra telefonbøger, årsrapporter og kredit Kontorerne. Disse er normalt ejet af postliste ejere, der til gengæld levere dem til listen mæglere for et gebyr. Database forskere er ansat til at holde en levering af navne og kontaktoplysninger. Den anden type postliste er en liste svar, som er udarbejdet af mailing liste ejere fra folk, der indsende fyldt op garanti kort, fra abonnementer, til dem, der besvarer undersøgelser og har spurgt om produkter og tjenester, og har givet tilladelse til virksomheder til at kontakte dem efter nye tjenester og nye produkter, der bliver til rådighed.
  • Vælg en postliste mægler, der kan garantere overdragelsen. Dette er nøjagtigheden af ​​de navne, der indgår i postliste. De skal være i overensstemmelse med branchens standard af tooghalvfems procent overdragelsen. En god direct mail liste mægler vil altid have en frisk forsyning postliste.
  • En god direct mail liste mægler bør være i stand til at give dig en frisk liste over erhvervslivets og forbrugernes database hver gang. Bemærk, at direct mail liste mæglere få deres databaser fra postliste ejere så aktuel database, du har også kan anvendes af andre direct mail marketingfolk.
  • Vælg en direct mail liste mægler, der er villige til at arbejde med dig på dit projekt og vil give dig en målrettet liste baseret på dine forbrugernes demografiske krav. Bestem så mange forbruger demografiske muligheder, som du kan, så du kan indsnævre dit valg, og vil have en målrettet liste, som kan sikre stor succes i din marketing kampagne. Der er et minimumskrav, når du leaser en direct mail liste. Minimum liste starter ved fem tusinde navne og adresser.
  • De fleste legitime direkte mail-liste mæglere vil have tegningsoptioner er baseret på en tidsplan, og antallet af navne, som du har brug for. De fleste vil give dig en papirkopi af listen i CD-format eller sendes via e-mail, så snart du har afsluttet dit abonnement. De fleste lister kan lejes for varigheden af ​​marketing kampagne eller lejes for en bestemt tidsperiode.
  • Vælg en mail-liste mægler, der har arbejdet med andre kunder, der markedsfører samme type produkt / s eller rettet mod samme demografi, fordi de vil være i stand til at hjælpe dig bedre, da de allerede har erfaring identificere de rette mål forbrugerne.
  • Kontroller kundeservice funktioner og returnere politik / tilbagebetaling af mailinglisten mægler. Hvis listen, som er blevet leveret til dig har masser af fejl og forældede oplysninger, bør du være i stand til at få en frisk liste og / eller få en restitution.
  • Må ikke bare vælge en direct mail liste mægler off the rack. Gør dit hjemmearbejde og forskning de postliste mægler selskaber. Kom i kontakt med dem og spørge om de typer af kunder, at de har tjent, og deres politikker. Mødes med deres repræsentanter for at få mere detaljerede oplysninger. De bør være i stand til at give dig en Kør ned af de tjenester, de tilbyder, de typer af kunder, de betjener, deres prisstrategier og tilbagebetaling og tilbagesendelse. Kig efter en mægler, der har specialiseret sig i den type direct mail marketing, du vil gøre.
  • Kontroller Direct Marketing Association hjemmeside og se efter navnet på den liste mægler. Foreningen fastholder den etik i branchen og vil være i stand til at give dig en god kilde til oplysninger om flere direkte mail liste mæglere i forskellige stater.

Tips givet her burde være nok for dig at være i stand til at vælge en god direct mail liste mægler. Udforsk Direct Marketing Association hjemmeside for at lære mere og få værdifulde oplysninger.