Hvordan man vælger en Dance betragtning Theme

En dans betragtning er kulminationen på ugers og måneders hårdt praksis. Det er tid til at fremvise til et publikum, hvad du kan gøre. Planlægning af en dans betragtning starter med at vælge et tema. Det skal være noget, som forskellige niveauer udfører sammen på et tidspunkt. Det er godt at vælge et tema, der vil give dig mulighed for at udføre forskellige typer af dans. Ideer til dit tema kan komme fra populære sange, film, shows, farver eller endda aktuelle begivenheder. Dit tema kan være så bred eller så smal som du ønsker. For eksempel kan du gå med rock and roll vs. Elvis Presley sange.

Du ønsker at imponere dit publikum og bringe det bedste frem i dine kunstnere. Her er nogle spørgsmål at stille til at hjælpe dig med at beslutte, hvordan du vælger en dans betragtning tema.

  1. Hvem vil udføre? Vil de optrædende kommer fra begynderniveau, mellemliggende faglige niveau? Sørg for at dit tema er gennemførligt for dem. Hvis dit tema er for ambitiøst at kræve for mange komplicerede bevægelser, kan det bare frustrere dine dansere. Det skal være hensigtsmæssigt at kvalifikationsniveauet i de optrædende. Itâ € ™ s godt at spørge eleverne, hvad ideer, de gerne vil gøre.
  2. Hvad er det kvalifikationsniveau? Dit tema bør give mulighed for forskellige niveauer skal indarbejdes sammen. Der er normalt forskellige klasser for hver færdighed og alder niveau. Du starter på med begyndere derefter arbejde dig vej til de mere erfaring dansere.
  3. Hvem er din målgruppe? Forældre og venner er som regel dem ser dansen betragtning, så ita € ™ s godt at indeholde elementer, der vil være relatable til dit publikum. Men hvis du udfører en bestemt gruppe, såsom bedsteforældre, eller måske børn, du ønsker at vælge et tema, at de vil sætte pris på at fastholde deres opmærksomhed. For ældre grupper, kan du vælge noget fra deres æra eller en kunstner populære i deres generation. For et publikum af børn, kan du beslutter at gå med populære eventyr. For teenagere, kan du ønsker at gå med noget moderne. Dit tema skal være rigtige aldersgruppe.
  4. Hvornår er betragtningen? Tænk på sæsonen, når din betragtning vil være. Løbet af december, julemotiver er et oplagt valg. Hvis der er en kommende ferie, så kan du vælge at centrere dit tema på det, som Motherâ € ™ s dag eller Valentinsdag f.eks. Aktuelle begivenheder kan endda være et tema sådan en miljøspørgsmål.
  5. Har du har ressourcer til at udføre den? Vær realistisk og beslutte, om dit tema er noget du kan gøre. Vil din mødested rumme antallet af kunstnere, og der vil være plads til eventuelle rekvisitter og musikere, du vil bruge? Vil du have adgang til de rekvisitter og kostumer, der er nødvendige for at bringe ud af temaet? De fleste musik er tilgængelig for download på iTunes. Selv hvis du har en omfattende tema, kan du vælge at forenkle det ved bare at få elementer fra dig tema som farverne eller måske bare sangene.

Når du har et tema, kan du nemt blive guidet hensyn til valg af sang, koreografi, scenografi og alle de andre elementer, der er nødvendige for at virkeliggøre din vision. Idéer er alle omkring dig! Du skal bare vælge en, der vil fremvise dine talenter på sit bedste. Dance betragtninger tager en masse forberedelse, men det hårde arbejde vil oversætte på scenen.