Hvordan man undgår vægtøgning under Holidays

Åh, hvor svært det er at modstå ferie middag tabellen fristelser! Hvad kan vi gøre for at forhindre den sædvanlige vægtøgning over vinterferien? "Det er OK at gøre det en gang om året", det er den tanke, der kommer på tværs af hovederne på dem, der ser deres figur, men beslutter at tage en pause til ferien periode. Men tro mig, denne "en gang om året" vil helt sikkert ophold på din talje; plus, vil det være meget sværere at tabe de ekstra pounds. Her er nogle råd til dem, der ønsker at forsøge at undgå at tage på i vinterferien.

Hvordan man undgår vægtøgning under Holidays

Må ikke sulte dig selv

Mange mennesker rent faktisk forsøger at "gebyr-up" nogle plads til ferien middag og spise noget for hele dagen før festen. Så desværre, de stormer den festlige bordet med unaturlig magt. Hvis du ønsker at prøve ikke overspisning, det er bestemt ikke den taktik, du ønsker at følge. I stedet spiser grøntsager og frugter i løbet af dagen, på denne måde vil du ikke få ekstra kalorier, og du vil blive mindre tiltrukket Mayo-salater og slik på middagen.

Vælg din mad

Når du tager et kig på ferie bordet, beslutte højre væk hvilke retter du ønsker at prøve. Derefter sætte alt fra "ønske" liste på pladen, denne måde vil du være begrænset til den samlede del af en middag-plade. Hvis du lægger bare én type salat først og spise det, vil du sætte anden efter, og så kommer det tredje, fjerde, og så videre.

Har en sød Appetizer

Recall, at dine forældre ofte fortalt dig ikke at spise nogen slik før middag-tid, da de kan forstyrre din appetit. De var fuldstændig ret, ligesom de var måske lige om mange andre ting også. Slik inducerer dannelse af såkaldt mæthed hormon, sådan at du helt sikkert vil være mindre sulten efter at have et stykke chokolade.

Spis noget sødt som appetitvækker før kurset vigtigste og den måde, du vil gemme din mave fra et par ekstra portioner.

Ikke haste

Tyg langsomt og forsigtigt. Et godt smagt smag og endda aroma kan bringe følelsen af ​​mæthed så meget som ekstra portioner.

Spis mindre Sweets

Slik er den mest vildledende form for ferie fødevarer. Da omkring 80% af kulhydrater optages i organismen gennem munden, spiserøret, og maven er det virkelig svært at føle fuld fra spise slik. Derfor, selvom du kæmper dine ønsker og siger nej til ekstra hjælpende af mayo-salat, du risikoen for "indhente" på kalorier i løbet af dessert tid. Desuden vil du ikke engang mærke til, at du overate.

Flere grøntsager og frugter

For at modstå denne fristelse, forsøger at tilføje så meget grøntsager og magert kød under din middag, da fuld mave vil have langt mindre tørst efter slik. På samme tid, kan du erstatte sludder kage med frugt, som er mere fylde, men indeholder langt færre kalorier.

Ingen mousserende vand eller Pop

Pop er en af de værste fjender af enhver figur. Det er let beruset, men indeholder tons sukker. For eksempel, en liter cola indeholder 500 kalorier. Desuden er nogle ernæringseksperter mener, at forbruget af kulsyreholdige drikkevarer bidrager til cellulite dannelsen.

Derfor holde sig til saft, som ikke må indeholde meget færre kalorier, men i det mindste de drikkevarer vil ikke skabe appelsinskal effekt på din hud.

Just Dance

Vær ikke doven, når du har et par drinks og hilsner du skal gå en tur eller dans. En time af sne-ball kampe (selvfølgelig, hvis der er sne udenfor), eller endda gå, eller bedre danse, kan hjælpe dig med at kaste mindst en fjerdedel af de fødevarer, du har indtaget under middagen. Det kan ikke ud af meget, men når man tænker på, at der for denne time kunne du have været forbrugende forskellige fødevarer.