Hvordan man undgår Side Kramper mens Running

Side kramper er en af ​​de mest ubehagelige lidelser, du kan opleve, mens du kører. Selvom dine ben kan føle stor, den side krampe er sikker på at tilsidesætte dig for en stor del af dit løb. Ved timing dine måltider, opholder hydreret, trække vejret dybt og starter langsomt, vil du have en bedre chance for at undgå de irriterende kramper på dit næste løb.

Gang din Måltider

En af de bedste måder at sikre, at du ikke vil lide af bivirkninger kramper vil køre, er at være meget opmærksomme på det tidspunkt, dine måltider, og planlægge dit løb i overensstemmelse hermed. For det bedste resultat, skal du vente mindst to timer at køre efter at have spist et måltid, der er høj i protein og kulhydrat. Tilsvarende, hvis dit måltid var rig på fedt, bør du tilføje en ekstra time på din ventetid, hvilket resulterer i en tre timers mellemrum mellem dit måltid og dit løb. Ved timing disse begivenheder korrekt, vil du sørge for, at din mad er begyndt fordøjelsesprocessen, og vil ikke være i stand til at forårsage en side krampe.

Ophold hydreret

En af de mest almindelige grunde til, at du kan opleve en side krampe, mens den kører, er på grund af dehydrering. Ofte folk undervurderer mængden af ​​væske, at deres krop har brug for at fungere ordentligt. En af de mest almindelige symptomer på dehydrering (især under sportslige præstationer) er muskelkramper. Mens de fleste normale, sunde voksne opfordres til at forbruge mindst 64 ounces vand om dagen for at undgå dehydrering, løbere og andre sportsfolk, der sandsynligvis vil miste en masse vand gennem sveden opfordres til at øge deres indtag.

Selv afvejes før og efter dit løb. Husk, at for altid pund vægt tabt, bør du drikke mindst 16 ounces vand. Opholder hydreret og holde forud for spillet er en surefire måde at undgå dehydrering og side kramper, mens den kører.

Breath dybt

En anden god måde at behandle og forebygge bivirkninger kramper mens kører er at bruge ordentlig vejrtrækning teknikker. Ofte folk ånde for overfladisk under kørsel, især i perioder med intens indsats. Dette kan bidrage til en reduceret mængde af iltoptagelse, forårsager mulige bivirkninger kramper. For at lede denne off, før det selv starter, skal du sørge for at tage store, dybe vejrtrækninger. For de bedste resultater, skal du sørge for at inhalere gennem næsen og ånde ud gennem munden så meget som muligt. Dette vil sikre, at du følger de bedste vejrtrækning teknikker.

Start langsomt

Endelig som med enhver form for motion, er det vigtigt at starte langsomt og gradvist opbygge den hastighed og tid, du tilbringer udøver for at undgå bivirkninger kramper. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at opbygge en stærk base af udholdenhed, men også sikrer, at din krop er stærk nok til at håndtere, hvad du uddelingen af.