Hvordan man undgår Saggy hud efter vægttab

Du klarede det! Du formåede at droppe mange pounds i en kort periode. Men du ikke er tilfreds med din refleksion i et spejl. Alle hurtige og store vægttab programmer har en fælles bivirkning - huden ikke "holde trit". Huden troløst sags præcis, hvor du mistede dine ekstra pounds. Hvad kan du gøre ved at slappe hud?
Hvordan man undgår Saggy hud efter vægttab

Gradvis Vægttab

Den eneste måde at undgå problemet er at tabe smart. Du ønsker ikke at være i en fart - du har brug for en gradvis vægttab på omkring et pund eller to om ugen. Ellers hurtigere du tabe sig, jo mere det påvirker huden. Tilføj andre faktorer, såsom antallet af tabte pounds og din alder, bidrager også til saggy hud.

Hvis du har mistet over 66 pounds i en alder af 30, din hud er stadig i stand til at få fast igen, men det vil tage særlig daglige pleje.

Vælg den mest passende pleje fra nedenstående muligheder:

  • daglig skiftende bruser samt massage med hårde bad handske lavet med naturlige materialer;
  • lys peeling hjælp af en scrub i kombination med massage og nærende creme.

Et par enkle tricks kan også være nyttige. Ved hjælp af disse tricks, vil du gøre din hud ser ung og sund hurtigere.

Hvordan Modeller tabe

Professionelle modeller, der ofte er nødt til at tabe et par pounds virkelig hurtig tilføje shilajit til deres krop cremer i 1: 4 forhold. Shilajit indeholder omkring 30 makro- og mikronæringsstoffer og andre sunde stoffer og øger effekten af ​​kosmetik.

Æbleeddike Skin Mask

Bland en spiseskefuld æble cider eddike i en liter (2 pt) vand. Dyp frotté i blandingen og gnid din krop med det at flytte fra tæerne opad til mave og bryster. Det er godt at gøre dette forfriskende procedure i morgen. Det vil gøre det lettere for dig og din hud til at vågne op.

Hvordan man undgår Saggy hud efter vægttab

Udøver

Glem ikke om fysiske øvelser. I tilfælde af slappe hud, aerobic er stor. Intensiteten af ​​øvelser bør ikke være så høj, at man ikke kan tale, mens de udfører dem. Aerobe øvelser øge blodcirkulationen, hvilket resulterer i bedre metaboliske processer i huden. Det hjælper til at forbedre hudens tilstand.

Hvis der efter 2 års sådan aerob træning er du stadig skuffet over din refleksion i spejlet, er det tid til at søge professionel hjælp. Lav en aftale med skønhed ekspert!

Tabe vægt efter 30

Hvis du har mistet 60 pounds i en alder af 30, kan du hud ikke være i stand til at inddrive naturligt. Du skal bruge en skønhedsbehandling. Som regel kurset indeholder følgende:

  • professionel peeling (oftest med havsalt);
  • massage med naturlige olier (for eksempel æteriske olier af rosmarin, citron, mandel og jojoba);
  • kropsindpakninger (med ler eller tang);
  • anvendelsen af ​​løft cremer eller geler. Den mest effektive er collagen-baserede cremer. Kollagen er hovedbestanddelen af bindevæv ansvarlig for hudens elasticitet. Produktionen af kollagen i kroppen bremser efter det fyldte 30..

Massage mod Saggy Skin

Terapeutisk massage med særlige cremer er også meget effektiv. Kun professionelle skønhed eksperter er i stand til at gøre det. Massagen har fokus på skuldre og hofter. Disse dele af kroppen er mere tilbøjelige til at synke.

Hvordan man undgår Saggy hud efter vægttab

Mesotherapy

De, der er moralsk og økonomisk klar til at gøre brug af alle de ting dagens skønhedssaloner har at tilbyde, kan du prøve mesotherapy, et kompleks af særlige injektioner. Det er værd at forsøge, fordi stofferne er nødvendige for at genvinde hudens elasticitet overføres lige under huden. Effekten af ​​mesotherapy er stærkere i kombination med micro elektrisk bølge terapi, en slags mekaniske øvelser for muskler. Skønhedssaloner tilbyder også ultralyd og laser elevatorer og thermage (eller en radiofrekvens elevator).

Vægttab efter 40

Problemet med saggy hud er sværere at løse for dem, der mistede vægt for hurtigt i en alder af 40. Konsekvenserne af en forhastet kost tilføjes ved naturlig aldring af huden, så mest sandsynligt, bliver du nødt til at gå under kniven. Lyder skræmmende? Ikke en smule.

Lipectomy

Lipectomy, for eksempel, udføres uden hjælp af en lancet. Det anbefales til dem, der har fået overskydende hudfolder med fedtdepoter efter vægttab. Den særlige saltopløsning injiceres i disse folder at ødelægge fedtceller. Ultralyd forbedrer virkning fra proceduren. Derefter er en særlig blanding indsprøjtes i et problem for at fuldføre nedbrydningen af ​​fedt. Det sidste skridt - spaltningsprodukter fjernes ved lymfedrænage (vakuum massage).

Brachioplasty

Brachioplasty (arm lift) er en temmelig hurtig (1-2 timer lang) proceduren til fjernelse af slasket arm hud. Der er en ulempe, men. Brachioplasty efterlader små ar.

Abdominalplastik

Abdominoplasty er en kosmetisk kirurgi anvendes til at fjerne overskydende mave fedtvæv. Og vi ved, hvor omhyggelige det er at tabe sig i det pågældende område.

Mastopexy

Mastopexy er et brystløft.

Hvordan man behandler Saggy Skin

Ønsker du din hud til at få fast bedre og hurtigere? Så er du nødt til at give din hud med:

Afbalanceret kost

Start ikke strenge diæter. Manglen på næringsstoffer vil hæmme produktionen af ​​kollagen og elastin.

Kosmetisk pleje

Selv hvis dit vægttab program ikke indebærer ekstreme handlinger som fastende eller strenge diæter, din hud har brug for pleje alligevel - massage, der forbedrer blodcirkulationen, cremer til kroppen og hårde bad handsker i stedet for bløde svampe.

Fysisk aktivitet

Det er ikke nødvendigvis bruger kedelige timer i et motionscenter. Ride din cykel, gøre det til fods, dans eller stå på ski om vinteren. Find hvad der passer dig mest!