Hvordan man undgår Advice overvælde

Hvordan man undgår Advice overvælde
Det virker som om, når du annoncere din forestående bryllup, at rådgivningen "eksperter" kommer fra alle retninger. Alle har en mening om, hvor meget du skal bruge, hvor du skal være vært for din modtagelse, og hvad du skal have på. Det kan være frustrerende og overvældende. I sidste ende, er der råd, som du bør lytte og råd, som du bør ignorere?

Selvfølgelig er der.

Tag et øjeblik

Midt i hvirvelvind af din dag og pakkede dagsorden, tage et par minutter til at være alene med din kærlighed. Stå i hjørnet af rummet og tage i dine gæster nyde din dag. Tilbring et par minutter i limousinen uden for modtagelse og download på hinanden, hvordan du tror ceremonien gik, herunder din foretrukne del af din I dos.

Detaljer afvejes

Uanset detaljer du overvejer, vejer dens betydning. Vil du se tilbage om 10 år og fortryder ikke at have den detalje på dit bryllup eller endda huske, at du indgår det? Hvis det er en detalje kan du ikke leve uden, så ved alle midler omfatter det. Hvis det er ligegyldig, så glem det.

Sætte alting i perspektiv

Når du vågner om morgenen af ​​dit bryllup, tage et øjeblik at sætte alt i perspektiv. Tænk på den sande betydning af dagen, mens du sidder op i sengen. Husk, at i dag er omkring gifte sig med dit livs kærlighed, som du spiser din morgenmad. Hold tingene i perspektiv, som du går igennem din dag. Det hjælper til at holde dig centreret og mindre stressede, når du fokuserer på den sande betydning af dagen.

Udtalelser ... Alle har en

Alle har en mening, men det betyder ikke, du er nødt til at blive overvældet med alle råd. Holder fokus på betydningen af ​​din bryllupsdag i hele planlægningsprocessen og på dagen for brylluppet kan tage overvælde af hele arrangementet.