Hvordan man underviser forklarende Skrivning

Hvordan man underviser forklarende Skrivning

Er du spekulerer på, hvordan man underviser expository skriftligt? Undervisning skriftligt har tendens til at være en af ​​de mere populære emner, homeschoolers outsourcer til andre lærere. Nogle gange er det svært at lokke ord ud af dine elever og andre gange er det svært for eleverne at lytte til deres forældres råd om hvordan man kan forbedre. Det er dog nemmere end du tror at undervise expository skriftligt.

Hvad er fortolkende Writing?

Expository skriftligt skriver, der er beregnet til at informere, forklare eller beskrive. Når dit barn lærer at skrive stykker godt, det er den første type skrive, du skal undervise. Grundlæggende bog rapporter, rapporter om forskellige figurer eller begivenheder og andre former for ikke-fiktion skriver alle falder under denne genre.

Fortælling som i begyndelsen af ​​expository Skrivning

Hvis du øver dig fortælle i din homeschool, dit barn allerede praktiserer expository skriftligt i dens tidligste former. De fleste fortalere for fortælling forventer, at børn vil starte med at recitere, gå videre til indtaling med sætninger og derfra videre naturligt ind i essay. Ved at opfordre dit barn til at genfortælle, hvad han har erfaringer fra sine studier, vil du bane vej for at skrive sammenhængende og velorganiserede essays.

Hvordan man underviser forklarende Skrivning

Der er ingen enkelt måde, der er svaret på hvordan man underviser expository skriftligt. , En måde, hvorpå du kan sikre succes er imidlertid at sikre, at barnet er udviklingsmæssigt klar inden lanceringen på en expository essay.

Sammenfatter

Mens du skriver en sammenfatning og skrive en expository essay er ikke det samme, en sammenfatning er absolut en pre-cursor til expository skriftligt. Sørg for at dit barn kan skrive sammenfatninger at:

 • Genfortælle væsentlige detaljer
 • Er organiseret med et emne sætning og understøttende detaljer
 • Ignorer ubetydelige detaljer

At finde den grundlæggende idé

Nogle gange er det svært for børn at finde den Hovedidéen i en passage. Hvis dit barn er særligt detalje-orienteret, kan han være i stand til at huske enorme mængder af detaljer, men være ude af stand til at huske eller besvare spørgsmål om en figurs hensigt, den vigtigste begivenhed af en periode i historien, eller hvorfor nogen er bemærkelsesværdig. Når et barn ikke kan finde de vigtigste idé om noget, han læser, han ofte er ude af stand til at kommunikere en Hovedidéen i hans forfatterskab. Derfor praksis at hjælpe dit barn med at finde det vigtigste idé, før du starter med expository essay skriftligt.

Skriveprocessen

For hver essay dit barn skriver, ham har følge en defineret skriveprocessen af ​​præ-skrivning eller skitsering, skrive en kladde, redigering og derefter producere et endeligt udkast. Brug denne proces at lære de finere punkter i expository skriftligt

Pre-skrivning

Begynd ved at have dit barn arbejde med en form for visuel arrangør for sine tanker. En yngre barn vil gøre det bedre med en boble kort, der viser de vigtigste idé i midten og mindre punkter ud til siderne. Dog kan en ældre elev nemt oprette en skitse til hans idéer. Hver overskrift skitse bør være emnet for et afsnit og derefter underpositioner skal være hans støttepunkter.

Kladde og redigering

Har dit barn skrive en kladde af hans expository essay. Opmuntre dit barn til bare skrive og derefter under redigeringsprocessen, hjælpe dit barn kigge efter disse almindelige fejl:

 • Har essay har en samlet emne?
 • Er der et emne sætning?
 • Er der gode støttepunkter?
 • Er der en indledende afsnit og et afsluttende afsnit, der indfører og sammenfatte de vigtigste punkter i essay?
 • Har den studerende bruge sine kilder, men ikke kopiere dem?

Selvfølgelig vil du også hjælpe dit barn redigere for stavefejl og grammatiske fejl. Men hvis dit barn ikke forstår den grundlæggende idé om, hvad en expository essay skal være, så han kan være nødvendigt at skrive flere udkast, før han er klar til et endeligt udkast.

Den endelige expository Essay

En god expository essay bør:

 • Vær informativ og forklare et emne i detaljer som er alderssvarende
 • Brug forskellige sætninger og klart sprog
 • Har en fokuseret emne, der ikke er for bred
 • Har et emne sætning

Husk, at det er okay at give flere expository opgaveskrivning. Dit barn vil sandsynligvis brug for at praktisere med forskellige typer af expository opgaveskrivning såsom boganmeldelser, historie rapporter, eller endda essays om aktuelle begivenheder, der forklarer, hvad der foregår.