Hvordan man tackler Vægttab ...

Er der en mere populært emne i dag end vægttab? Hvis ja, jeg kan vel ikke tænke på, hvad det ville være ... måske erektil dysfunktion ... men det er et emne for en anden dag!

Sandheden er, at vægttab er en af ​​de mest populære emner i Amerika. Statistisk set synes der at være en ganske god grund til.

Overvægt er blevet "The Norm"

Ifølge Centers for Disease Control, den procentdel af amerikanske voksne 20 år og ældre, der betragtes som overvægtige (traditionelt defineres som en person, der er 20 lbs. Eller mere over deres idealvægt) er 34%. Endvidere er andelen af ​​voksne 20 år og ældre, der anses for overvægtige, men ikke klinisk fede, er en yderligere 34%.

Det betyder, at 68% af voksne i vores land er alt fra lidt overvægtige til sygeligt overvægtige. Det er nogle skræmmende statistik!

De er også nogle meget afslørende statistik, hvorfor vi bliver bombarderet dag og nat med reklamer for vægttab piller, kost, træning tingester, og så videre.

Markedet for disse produkter (eller ordninger i nogle tilfælde) er enorm! Vi ønsker alle at tro, at der er en hurtig og nem måde at overvinde de kampe, der har lagt os i førnævnte 68% kategori. Efter alt, ville der ikke ønsker at gå til dvale og vågne op med alt, vægt væk?

Uanset hvad fornuft fortæller os, når det kommer til vores vægt, er vi tilbøjelige til at tro, løfter, vi ved bedre end at tro.

Den "for godt til at være sandt" Syndrome

En persons vægt er et følsomt emne. Så når en marketingmedarbejder kan ordentligt appellere til vores følelser, vi ofte gange ikke tænke to gange om forgrenede tilknytning ud dejen ... selv om vi inderst inde ved, de løfter er for godt til at være sandt.

En verden af ​​vægttab reklame er en svigagtig fantasy-land, hvor pounds "smelte væk", ingen kost eller motion er påkrævet, og "mirakel" stoffer "søge og ødelægge" fjenden fedt.

FTC advarer om, at brugen af ​​vildledende og vildledende påstande i vægttab reklame er løbet løbsk. Næsten 40 procent af annoncer i en undersøgelse fra FTC regulatorer indeholdt påstande, der var næsten helt sikkert falsk, såsom "Du kan miste 18 pounds i en uge." Derudover 55 procent annoncer fremsatte påstande, der var meget sandsynligt falske eller manglede noget bevis.

Så det rejser spørgsmålet: "Hvad, hvis noget, skal vi tro, når det kommer til vægttab ?!".

Nærmer Vægttab på en ansvarlig måde

Brug først dit hoved, når de træffer en beslutning om, hvordan man griber vægttab. Være rimelige og tage dine følelser ud af ligningen. Hvis nogen fortalte dig, at du kunne gøre $ 10000 i morgen uden arbejde, ville du tro det? Selvfølgelig ikke. Så tag disse vægttab ordninger for pålydende og ikke købe ind i de latterlige påstande. Alt hvad du vil ende op med en mindre bankkonto ... eller værre, mere sundhedsspørgsmål.

For det andet, holde disse vigtige ord i tankerne, når de træffer en beslutning om, hvordan man griber vægttab ... Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse:

"Det er naturligt for alle, der forsøger at tabe sig til at ville miste det meget hurtigt. Men beviser for, at mennesker, der mister vægt gradvist og støt er mere vellykket på at holde vægten off. Sund vægttab handler ikke kun om en "kost" ... Det handler om en igangværende livsstil, der omfatter langsigtede ændringer ... "(høflighed af www.cdc.gov)

Den virkelige sandhed

Kort sagt, er der ikke sådan noget som en permanent "nemme" svar at overvinde vægtøgning. Det vil være arbejde, og det vil tage tid. Men hvis du er villig og i stand til at sætte i arbejde og den tid, vil du blive belønnet.

"Arbejde" kommer til at omfatte at udøve 60-90 minutter om dagen på de fleste af ugens dage.

"Time" vil være op til din krop og effektiviteten af ​​dit valgte øvelse rutine.

Må ikke nærme vægttab som en sidebar til dit liv. Gør det til en sand livsstilsændring og holde sig til det. Efter alt, er der ingen bedre følelse end at vågne op hver morgen og nyder, hvad du ser i spejlet!

Travis Manney er skaberen af ​​The 30in90 vægttab og fitness program.