Hvordan man styrer overdreven sult

Enhver, der lider af overdreven sult vil finde det yderst vanskeligt at tabe sig. Holder sig til en kost kan være meget svært, og det kan være endnu mere af et problem, hvis du altid føler dig sulten. Der er en række ting, som alle kan gøre for at dæmme op for og kontrollere overdreven sult. Her er nogle af de bedste metoder, du kan bruge til at styre overdreven sult.

Tag en tur

Nogle gange grunden til, at du er sulten, er faktisk, fordi du keder dig, og har intet andet at gøre. Prøv at finde noget til at bryde den onde cirkel af kedsomhed. En meget nem ting at gøre, er at gå en tur. At tage en frisk gåtur rundt om blokken vil bidrage til at tage dit sind off mad, og vil også være god motion. Ved at tage en hurtig gåtur vil du være i stand til at fremskynde processen med at tabe sig. At gå ud en tur, vil også bidrage til at trætte dig ud. Dette skulle hjælpe dig til at sove bedre og bekæmpe mange af de problemer med vores moderne stillesiddende livsstil.

Tyggegummi

Hvis du føler dig sulten, tygge nogle tyggegummi i stedet for rent faktisk at spise noget. Ved at tyggegummi kan du være i stand til at sætte en stopper for din sult. Dette vil normalt være nok til at narre din krop til at tro, at du spiser, og det bør forhindre sult smerter. Husk at tygge sukkerfrit tyggegummi, da det ikke vil føre til huller i tænderne eller hulrum.

Begrænser din Måltider

Du bør også forsøge at begrænse antallet af måltider og snacks, som du har hver dag. Ideelt set bør du spise tre firkantede måltider om dagen, og kun spise højst to snacks. Du kan også prøve at spise sunde snacks såsom nødder og frø, snarere end at spise chips.

Ikke køber Snacks

Ofte vil du spise noget, blot fordi du har det i din skab. Hvis du ikke køber nogen chips eller snacks, vil du ikke være i stand til at spise dem. Når du går rundt i supermarkedet, være stærk og modstå at købe noget, der er usundt. Hvis du virkelig skal have snacks, vælge noget sundt ligesom popcorn uden de søde toppings.

Spørg om du er virkelig sultne

Spørg dig selv, hvis du virkelig er sulten. Hvis du spiller på computeren eller ser tv, kan det være let at snack, selvom du ikke er rigtig sulten. Hvis du ikke er rigtig sulten, er der ingen grund til at spise.

Gør det vanskeligt for dig selv

Hvis snacks er lavt i dit skab, dette vil gøre det nemt at finde dem. I stedet bør du prøve at skjule dem af vejen. Dette vil afskrække dig fra at spise, bare fordi du keder dig.

Spise protein med hvert måltid

Sørg for, at du spiser små mængder af protein med alle dine måltider, med henblik på at bidrage til at bremse overdreven sult. Gode ​​kilder til protein omfatter kalkun, kylling, tofu eller yoghurt.