Hvordan man styrer en hyperaktiv barn

Hvordan man styrer en hyperaktiv barn

Hvis du nogensinde har set et barn, der er hyperaktive, kan du spekulerer på, hvordan at styre hyper barn adfærd; adfærd, der er hyperaktive kan ofte være vanskeligt at håndtere.

Fælles opførsel for hyperaktive børn

Børn, der er hyperaktive ofte kæmper med en række adfærd, der forlader plejere og lærere meget frustreret. Disse kan omfatte:

 • En manglende evne til at sidde stille
 • Følelsesudbrud
 • En kort opmærksomhed span
 • Overdrevne følelsesmæssige reaktioner (Realiseringen af ​​et bjerg ud af en muldvarp bakke.)
 • Øget følsomhed over for stimuli

Men når du lærer at styre og kontrollere hyper barn adfærd, især nogle af de mere almindelige adfærdsproblemer, du vil ofte opleve, at en hyperaktiv barn kan og vil udmærke sig i en række forskellige situationer.

Controlling Hyper Behavior

Ikke to børn er nøjagtig den samme, og ingen enkelt strategi alene er udelukkende effektiv til at vinde samarbejde af en hyperaktiv barn. Derfor kan du nødt til at lære ved trial and error, hvilken type af strategier arbejde og hvornår.

Konsekvenser 101

Generelt bør enhver konsekvens givet for en adfærd problem være logisk og bør udleveres hurtigst muligt. Men det er særligt vigtigt at sikre en konsekvens givet er umiddelbart for et barn, der kæmper med hyperaktivitet. Disse børn er ofte ikke i stand til at relatere en konsekvens af adfærd problem, hvis der er en lang periode mellem de to. En passende tidsrum afhænger af barnets alder, og naturligvis den yngre et barn er, bør mindre tid bortfalder.

Er dine forventninger realistiske?

Mange voksne oplever, at justere deres forventninger virkelig hjælper med hyperaktive børn. For eksempel, hvis din forventning er, at alle studerende sidde på gulvet og lytter, mens du læser, måske Joe kan gå, stå eller skælde stille i bagsiden af ​​værelset. Hvis han ikke at larme, kan den ekstra aktivitet hjælpe ham behandle information bedre!

Beroligende I stedet Eskalerende

Uanset hvordan du føler, og uanset hvad der er sket, da den voksne-du skal udstråle ro. Alt fra din stemme til dine ansigtsudtryk kan hjælpe påvirke respons af et barn. At være rolig betyder ikke, at alt er okay, og skal man bare ignorere adfærd, men det betyder, at alt hvad du siger er gjort i en rolig, men fast stemme.

Når det er passende at ignorere

Der er tidspunkter, hvor børn gør tingene simpelthen at få opmærksomhed. Det er op til dig som den voksne, der har ansvaret for at skelne, når dette sker. Men når det sker, er det vigtigt at ignorere eller minimere enhver adfærd ved at behandle det som spørgsmålet om factly som muligt. Samtidig er det vigtigt at forsøge at fremme, fremme og mærke nogen positiv adfærd fra barnet.

Hvordan man styrer en Hyper Child: Behavior Tricks at Work

Mens der er ingen hurtige løsninger til, hvordan man styrer hyper adfærd, der er et par "tricks", der gør at gøre med hyperaktivitet lidt lettere.

 1. Sørg for, at barnet får en morgenmad med fuldkorn og lidt protein.
 2. Begræns mængden af ​​sukker barnet bliver.
 3. Har barnet evalueret for fødevarer følsomheder / allergi. (Gluten især kan være en synder i hyperaktiv adfærd.)
 4. Sørg for, at eventuelle konsekvenser, du giver, er konsekvent og pålidelig.
 5. Du må ikke eskalere problemet ved at få synligt vred.
 6. Aldrig råbe-men i stedet sænke din stemme, når du taler.
 7. Lad et hyperaktivt barn til at bevæge sig, mens der undervises i. Bevægelse kan hjælpe børn fokusere.
 8. Sørg for, at der er mulighed for masser af motion og en mulighed for at forbrænde energi.
 9. Ros, belønne og gøre opmærksom på positive fremskridt.
 10. Aldrig trætte af refokusering.


Hyper aktiv adfærd kan minimeres og børn, der kæmper med hyperaktivitet kan ikke kun lykkes, men excel. Ved at bruge smarte strategier, som hjælper ro og fokus barnet, kan du hjælpe den hyperaktive barn nå sit fulde potentiale.