Hvordan man starter en marmor Collection

Fastholdelse af en marmor kollektion er en sjov hobby for en person af enhver alder. I virkeligheden er der mange marmor samlinger, der er blevet skattede af familier i generationer. En marmor samling er en af ​​de enkleste hobbyer til at begynde, på grund af det faktum, at de fleste mennesker allerede har et par diverse kugler hængende omkring huset.

Det første skridt i at indsamle kugler er at sikre, at du har et sikkert sted at opbevare dem. Også, det er vigtigt at overveje, hvilken type marmor samling, du vil oprette. Der er opbevaring sager lavet specielt til marmor samlinger; disse kan købes for ca $ 30,00. Disse sager normalt hus marmor separat i en foret interiør, for at holde værdifulde i topform. Men hvis du planlægger at gøre praktisk brug af dit spil marmor samling, og du ikke er bekymret for at bevare tilstanden af ​​kuglerne derefter opbevare dem sammen i en stofpose ville være helt fint.

Finde flere stykker for din marmor samling er det næste skridt. En af de mest tiltalende grunde til at indsamle kugler er følelsen af ​​opstemthed du oplever, når du opdager en stash af kugler i en uventet sted. Et par eksempler på usædvanlige steder, hvor du kan finde unikke kugler er loppemarkeder, antikvitetsforretninger, sparsommelighed butikker eller i private opholdssted auktioner. Hvis du ikke kan se nogen kugler, der er fastsat til salg, kig rundt for gamle spil til børn. I mange tilfælde kugler anvendes som spillere eller stykker i spil til børn. Det kan være værd at købsprisen for et gammelt spil bord eller en kinesisk brikker sat for at tilføje sine kugler til din samling.

Når du har fundet nogle kugler at tilføje til din samling, du ønsker at identificere deres typer. Der er bøger i biblioteket og ressourcer på nettet, som vil hjælpe dig med at finde ud af navnene på bestemte spille kugler ved deres udseende. Nogle af de mest kendte typer er kendt som Urin-Wees. De er mindre end den gennemsnitlige spille kugler. En anden populær stil er en Swirl marmor. De forskellige farver byder på en hvirvel design. Det faste farve spille marmor er én fundet i en enkelt farve. Have kendskab til hver af beboerne i din marmor samling vil give dig mulighed for bedre at vise dine unikke fund.

Uanset om dine marmor kloaknet sysler fokus på håndlavede kugler eller hverdagens spillekort kugler, en marmor samling er en hobby bygget på spændende opdagelser.