Hvordan man spiser sundt, når din familie og venner er ikke

Lucky dig, hvis du har en anden eller venner signifikant, der arbejder hen imod dine samme nærende spise mål! Det er så meget lettere, når du har den ekstra støtte. Men ikke alle er så heldige, og mange af os føler sig alene i vores rejse mod fornyet sundhed og vægttab. Hvad gør du, når du har taget beslutningen om at være sunde, men du er omgivet af deres kære, der ikke er om bord med din nye livsstil?

Hvordan man spiser sundt, når din familie og venner er ikke

Statuere et eksempel

Det er meget vigtigt at holde sig stærk og vedligeholde dine sunde kostvaner. Når folk omkring du spiser de fødevarer, de kan lide, i stedet for at gøre eventuelle negative kommentarer bare nyde din egen mad. Jeg har lært, at spisevaner er næsten som en religion og er meget personlige. Folk kan få fornærmet, hvis du forsøger at give uønsket rådgivning. Når de er klar til at foretage ændringer, de vil stille dig spørgsmål, og det er det ideelle tidspunkt til at dele dit synspunkt om de bedste fødevarer til at forbruge.

Temptation

Du laver de bedste for at fylde dit hus med sunde, nærende fødevarer kun at være ansigt til ansigt med din mands creme fraiche og løg kartoffelchips og dobbelt fusk cookies, når du åbner spisekammer. Dette er, når det bliver nødvendigt, at du altid har en rigelig forsyning af nærende muligheder for at henvende sig til, når fristelsen opstår. Desuden vil ændre dine overbevisninger om visse fødevarer føre til ændret adfærd over for dem. Hvis du tænker på chips som lækre og forbudt, vil du kun ønsker at spise dem mere. På den anden side, hvis du i stedet tænker på chips som en ubehagelig stegt mad, der giver din krop med ubetydelige mængder af næringsstoffer og samtidig bidrage til kroniske sygdomme, vil du være mindre tilbøjelige til at spise dem. Psykologi spiller en betydelig rolle i valg af fødevarer.

Få support

Deltag op med en lokal motionscenter eller en online gruppe af folk, der alle arbejder mod samme mål. Når du føler din motivation dip, kan have denne kilde til opmuntring være meget effektiv og hjælper dig med at holde kursen. Der er mange bøger til rådighed om selvstændig forbedring, som du kan læse for at holde dig inspireret også. Læs et kapitel eller to før seng hver aften til at hjælpe dig med at holde fremmes.

Husk, at så meget som du gerne vil se dine venner og familie ændre nogle af deres spiseadfærd, det bedste, du kan gøre, er et godt eksempel på, hvordan en sund kost kan forvandle en persons legeme, forbedre deres energi, og hjælpe med at opretholde en positiv stemning. Holde fokus på din sundhed og velvære og huske på, at den eneste person, du har kontrol over, er dig selv. Vær tålmodig, og du kan blive overrasket over, hvor dine venner og familie bliver nysgerrig din livsstil og til gengæld tage nogle små skridt til at slutte sig til dig i din ærbødighed for sundhed.