Hvordan man spiser sundt i påsken Dinner

Påske har forskellige betydninger for forskellige mennesker. For nogle er det en fejring af genfødsel og nyt liv, for andre, i begyndelsen af ​​foråret eller bare tid med familien. Men du planlægger din fest, er det sandsynligvis indebærer en tung dag med at spise. Men bare rolig, du kan stadig spise rigtigt denne påske. Bare sørg for at følge dette råd:

Dele og afstand

Hvis du kan lide mig, og af mig, jeg mener de fleste mennesker med flere familier til at besøge, vil du højst sandsynligt blive siddende ned til mere end én påske bord. Da det ofte er uhøfligt at ikke spise på en pårørendes (vi ved alle, hvad der sker, når tante Penny finder ud af, du ikke forsøge nogen af ​​hendes kandiserede yams), kan du undgå gorging mens du stadig nyder familiens favoritter. Prøv at se dine portionsstørrelser, hvis du ved, at du vil spise flere gange senere på dagen. En lille plade af diverse familie specialiteter holder dig i deres bevågenhed, mens ikke gør du lyst til en hog proppet til stegning.

Hvordan man spiser sundt i påsken Dinner

Skinke det op, du Tyrkiet

Apropos svin, skinke er en påske tradition i mit hus. Mange gange kan det fremstilles som en lav natrium eller fedtfattig version af den traditionelle påske skinke. Hvis din høstningen byder den gammeldags slags, kan du undgå fedt og natrium ved at vælge at stege en kalkun. Det er lean (hvis du holde fast i den hvide kød) og stadig en stor kilde til protein. For ikke at nævne mængden af ​​awesome sidesten kalkun sandwich du kan pakke for de næste to uger, som vil hjælpe dig springe ind i din sundt udseende strand krop.

Gamle verden Traditioner

Generelt påske er en "bedre for dig" fødevarer ferie. Mens du ikke bør gå gennem kasser med marshmallow peeps eller jordnøddesmør æg, lejlighedsvis hårdt kogt æg (farvet eller ej) er ikke dårligt for dig. I min familie, vores italienske arv kommer ud og vi gør hjemmelavede ravioli og gnocchi med hele hvedemel og andre naturlige ingredienser. Ved at vælge at sætte gang i at gøre dit påske middag, du ved, hvad der foregår i det, og du kan være så sundt med ingredienser som du ønsker. Dette er en stor mulighed, hvis du eller dine gæster har via kosten bekymringer som gluten eller laktose allergi.

En særlig dag, Regular Eating

Påsken er absolut en særlig ferie for de fleste af os. Men det betyder ikke, at du ikke kan spise ligesom det er en almindelig dag. Ikke overspisning, ser portionsstørrelser, vælger indstillinger, der er til gavn for dine træningsmål, og andre vigtige "viljestyrke" valg kan hjælpe dig spise lige på påske (eller enhver ferie, for den sags skyld). Ofte bruger vi ferie som en undskyldning for at snyde fra sund levevis. Du behøver ikke at snyde! Du kan opbygge ferie spise og ferie favoritter til en sund livsstil ved blot at gøre gode valg og være mere bevidst om det brændstof du putter i din krop. God påske, og Happy Eating!