Hvordan man skriver til Julemanden

Hvert år i december, millioner af børn verden over sidder ned for at skrive deres breve til julemanden. Nogle vælger at skrive deres brev med farvekridt, andre blyant, og et par børn endda bruge e-mail. Uanset hvor barnet vælger at skrive Jolly Old Saint Nick, kan du bruge denne store mulighed for at lære barnet, hvordan man skriver en ordentlig venlige brev.

  1. Overskriften. Placeret i det øverste højre hjørne af siden, den rubrik omfatter afsenderadressen på den første linje; den by, stat og postnummer på den anden linje; og datoen for den tredje linje.
  2. Hilsen. Hilsen ligger et par rum under overskriften nær den venstre margen. Dette bør blot læse, "Kære julemand," eller "Kære Santa". Sørg for, at du minder barnet til at sætte et komma i slutningen af ​​hilsenen.
  3. Kroppen. Dette er den del, hvor barnet vil fortælle julemanden hvad de gerne til jul. Sørg for, at kroppen ikke bliver for lang; mange børn vil bede for hele Toys R Us katalog, hvis du lader dem! Nu kunne være et passende tidspunkt at minde dem om ikke at være egoistisk og måske endda nævne, hvad yngre søskende, der er for unge til at skrive til julemanden, måske gerne til jul. Også, lad dem fortælle Santa hvad en god dreng eller pige, de har været i år. Mind dem om en tid, at de var specielt gode, og hvor stolt du var af dem ved den lejlighed.
  4. Closing. Dette skal placeres nær den venstre margen på papiret et par linjer under kroppen. Barnet kunne simpelthen sætte "Din ven" eller andre lukning, som du og dit barn beslutter at bruge.
  5. Signaturen. Lad barnet skrive hans eller hendes navn.

Efter at have undervist barnet, hvordan man skriver det brev, opmuntre ham eller hende til at dekorere det med tegninger og klistermærker. Måske endda indarbejde en geografi lektion og hjælpe dit barn tegne Julemanden et kort til dit hus. Hvis du bruger e-mail som din indstilling, vise dit barn en af ​​de fremragende satellitbilleder af dit nabolag, som er tilgængelig online; fortælle dem, det er sådan, Santa vil se deres hus juleaften. Endelig viser, hvordan man håndterer en konvolut og lad dit barn sætte det i postkassen.

Hvert skridt på vejen som dit barn skriver brevet, være der som en guide der tilbyder disse tips, men lad dit barn gøre arbejdet. Få mest ud af enhver lejlighed til at lære dit barn noget nyt, selv om det er noget så simpelt som at skrive et brev til Santa.

Nødvendigt værktøj:

  • Papir
  • Enhver writng værktøj, sammen med udsmykning.

Tips:

  • Brug dette som en oppertunity at undervise.