Hvordan man skriver sangtekster: Musik Lyrics

Hvordan man skriver sangtekster: Musik Lyrics

Den bedste lyriske og sangskrivere er i stand til at udtrykke idéer af stor skønhed og sandhed. Selvom du måske ikke har lyst til dig selv som meget af en digter, her er flere måder at hjælpe hanen i din kreative stemme og skrive dine egne sangtekster. Her er hvordan man skriver tekster til en sang.

  1. En af måderne til at begynde at finde din stemme er at være opmærksom på andre stemmer. Undersøgelse arbejde sangskrivere, hvis arbejde du beundrer. Vær opmærksom på temaer, metafor og andre elementer i music lyrics. Overvej, hvordan ideerne er meddelt. Er der en historie, der følger en narrativ sti? Er det en kommentar til en generel forestilling? Hvordan forfatteren bruge elementer i musikken til at kommunikere?
  2. På samme måde, studere det arbejde, sangskrivere, hvis arbejde du er ligeglad for. Stil de samme spørgsmål i disse værker, og forsøge at komme til nogle konklusioner om, hvorfor du ikke kan lide dem. Hvordan vil du forbedre på denne persons arbejde?
  3. Når det er tid til at begynde at skrive dine egne tekster, lave en plads til dig selv. Nogle mennesker skriver godt i ensomhed; andre arbejder bedre, når de er omgivet af mennesker eller natur. Du kan skrive med en pen i en notesbog, eller du kan foretrække at skrive dine ideer på en computer. Ideen er at skabe det fysiske og følelsesmæssige rum, hvor dine ideer kan vokse mest økologisk.
  4. Alternativt kan du ønsker at skabe et rum, hvor du føler dig utryg og usikker. Mange store tekster er blevet skrevet under disse omstændigheder.
  5. En god praksis fremgangsmåde er at tage et velkendt melodi og skrive nye ord for det. Sange som "Happy Birthday" eller "Twinkle Twinkle Little Star" kan være stor udgangspunkter dine lyrics. En sang for fest som "Happy Birthday" lyder glad, fordi det er sådan vi kender det i sin sammenhæng, men med nye tekster, vil du se, at det kan være lige så god som en sang af desperation og sorg. Udfordre dig selv til at genopfinde disse enkle melodier.
  6. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke er fortrolig med dine tekster. Husk første gang du hørte din egen stemme på en båndoptager? Det sandsynligvis lød anderledes end hvordan du havde forestillet sig det ville lyde. Det kan tage lidt tid, før du er fortrolig med lyden af ​​din egen lyriske stemme. En veldefineret stil er resultatet af vedholdenhed og ærlighed med dig selv.
  7. Søg konstruktiv feedback fra pålidelige kilder. Det kan virke anti-kunstnerisk at tale om kunst, men det kan være værdifuldt at høre fra andre lyttere.

Mens vi har en tendens til at associere strålende sangtekster med nogle "muse" eller andet magisk, overnaturlig kraft, der inspirerer en forfatter dybt, virkeligheden er, at lyriske skrive indebærer en masse hårdt arbejde. Du vil sandsynligvis afsætte timer til ét stykke, og det er muligt, du vil ende op med noget brugbart. Der kan være andre tidspunkter, hvor lyrics blot ske for dig. Vær åben for begge typer erfaringer, og give dem mulighed for at forme, hvem du er som en tekstforfatter. Når du giver dig selv til dit håndværk, kan dit håndværk begynde at give tilbage til dig. Når du opnå det, kan du være godt på vej til at fremme din musik og tekst til verden for at nyde.

Tips:

  • Opsøge andre kreative mennesker, med hvem til partner. Kombinationen af ​​flere evner kan føre til store ting.
  • Undersøgelse andre former for kunst (visuel, performance) og få at vide mennesker, der deltager i dem.