Hvordan man skriver inspirerende historier

Inspirerende historier er meget populære. Mens de kan tjene som underholdning for andre, de fleste mennesker får opmuntring fra disse historier. Skrivning inspirerende historier kan være let. Alle kan gøre det! Det er en givende måde at dele dine historier med folk, der helt sikkert vil sætte pris på, hvad du har at sige.

Her er et par tips om, hvordan man skriver inspirerende historier:

  1. Vælg et bestemt emne. Hvad er din historie om? Når du vælger dit emne, skal du altid huske at skrive, hvad du ved. Skrivning vil ikke komme ud meget naturligt, hvis du vælger et emne, der er fremmed for dig. Det er bedst at trække dine egne personlige erfaringer. På denne måde vil ideerne flyde kontinuerligt (som vil historien). Prøv at kigge efter bestemte tidspunkter i dit liv, når du har brug for inspiration meget dårligt. Disse erfaringer normalt gør store historier. Sørg for at træffe beslutning om et emne. Dette vil give dig et grundlag for kroppen af ​​din historie.
  2. Glem ikke at beskrive. Beskrivelse er et kraftfuldt værktøj skriftligt. Det hjælper dine læsere visualisere og relatere til historien. Uden en god beskrivelse, vil din historie synes tabt og meningsløst. Husk at gøre brug af dine fem sanser: touch, smag, syn, lyd og lugt. De vil spille vigtige dele i din historie. Du vil ikke være i stand til at påpege dine vigtigste emne effektivt uden brug af beskrivelsen. I beskrivelsen, undgå for meget unødvendig information. Mens beskrive er en vigtig ingrediens til historiefortælling, skal du også huske på, at beskrive for meget vil gøre din historie synes uorganiseret. Sørg for, at når du beskriver, hvad du beskriver er tilsluttet stadig det vigtigste emne, du har valgt.
  3. Hvad du føler spørgsmål. Beskrive, hvad du har oplevet på grundlag af de fem sanser alene er ikke nok. Du skal beskrive, hvordan du føler. Skrivning, at du blot følte trist eller ensom eller glad vil ikke gøre historien retfærdighed. Det er bedst at uddybe følelser, da de er meget kompleks. Således er de tilføjer farve og sort til historien. Følelser hjælpe med at gøre en forbindelse til læserne. De vil være i stand til at forholde sig til disse følelser, eller empati med dig. Dette er det magiske af inspirerende historier. Beskriver dine følelser på papir er som betro til alle dine læsere, og dem tillidsfuld i dig.
  4. Altid oprette en persona. Dette er en afgørende del af din inspirerende historie, som vil hjælpe dine læsere bedre at forstå historien, samt forholde sig til oplevelsen.

Writers bruger ofte inspirerende historier som en stikkontakt. Historierne kan komme fra dig, din ven, eller et familiemedlem. Det vigtige, når du skriver inspirerende historier, er, at du skriver om en oplevelse, der har rørt eller påvirket dig på en eller anden måde. Inspirerende historier er relatable og meget opløftende. Det gode er, at alle kan skrive dem. Husk disse enkle tips og youâ € ™ ll skrive ekstraordinære inspirerende historier på ingen tid.