Hvordan man skriver Horror: Skrivning Tips til uhyggelige historier

Hvordan man skriver Horror: Skrivning Tips til uhyggelige historier

Har du nogensinde læst en bog, der gør dig bange din egen skygge? Har du læse ord, der er så intens, at håret på ryggen står op? Ville du ikke elske at skrive en bog, der gør andre mennesker føler nøjagtig samme måde? Vi vil lære dig at skrive horror, så få fat i en kuglepen og gør dig klar til at begynde at skrive noget så skræmmende, at du selv vil skræmme dig selv!

For at skrive en rædselshistorie:

 1. Skriv om hvad skræmmer dig: En af de vigtigste tips til en rædselshistorie skrivning er, at du ikke kan producere en god horror bog eller novelle, hvis du ikke er villig til at konfrontere din egen frygt. Hvis du vil skrive en skræmmende historie, skal du være villig til at grave dybt ned inde i dig selv. Du er også nødt til at tvinge dig selv til at dagdrømme og forestille dig selv i en skræmmende situation. Hvis du tillader dig selv at være hovedpersonen, så vil du gøre denne karakter synes mere reel, fordi du hælde din frygt, angst og følelser ind i hende. Nogle af de bedste romaner er virkelige skrækhistorier, så hvis du en skræmmende begivenhed eller situation, der er sket for dig, så skriv om det.
 2. Undersøgelse håndværket: Hvis du har lyst og drive til at skrive skrækhistorier, så skal du have passion for at læse horror romaner og se horror film. Ikke gider forsøger at skrive en horror roman eller novelle, hvis du ikke kan lide at læse denne type historie. Læsning er grundlaget for god skriftligt. Fra læser værker af andre forfattere, der arbejder i horror-genren, vil du udvikle dig selv som forfatter i stof og stil. Hvis du ønsker at læse en meget velskrevet bog, som vil hjælpe dig med at få bedre kendskab til horror skrive, Stephen Kings On Writing er stor. Det er også en god idé at tale med andre håbefulde og erfarne horror forfattere. Du kan chatte og få venner med andre forfattere på websteder som Horror Writers Workshop.
 3. Timing og pacing: Nogle horror forfattere har Hvordan man skriver Horror: Skrivning Tips til uhyggelige historier
  lykkedes ved at skabe deres egen timing i deres romaner, snarere end efter de typiske regler. De typiske regler for skræmmende historier er imidlertid store dem at følge. En fantastisk måde at starte din horror roman er at hoppe lige ind i spænding. Har du ikke det mest skræmmende scene være i starten; du nødt til at bygge op til det. Bare begynde med noget, der vil fange læserens opmærksomhed.

  Tag dig tid nødvendige for at fastslå uhyggelige stemninger og fange forskrækkelse på din historie omgivelser og scenarier. Mange forfattere ønsker at haste igennem beskrivelserne i den tro, at et hurtigt tempo er altid målet. Mens tempofyldt historiefortælling er stor til tider, er du nødt til at sætte farten ned for at nyde den rædsel af stille øjeblikke så godt. Uden de langsommere dele, ville hurtigere øjeblikke ikke være så eksplosiv.

  Gennem hele historien, også vil have dig til at drille dine læsere. Læg i skræmmende scener, der ender med ikke at så skræmmende alligevel. Giv dine læsere følelsen af, at noget skræmmende kommer - så når de mindst venter det, foråret på det mest skræmmende klimaks af historien. Før eller under klimaks, er det også en god ide at klart beskrive monsteret eller skurk.

 4. Undgå horror klichéer: En sort kat lurer i en gyde. En mærkelig støj kommer fra de mørke skove omkring et lejrbål. Højskolen quarterback og hoved cheerleader smooching i en cabriolet, da pludselig et monster river hovedet af. Alle disse scenarier øjeblikkeligt fremmane minder, fordi de er et par af de oplagte horror klichéer. Udforsk originale måder at skabe frygt i din historie. Måske dine scener involverer klassiske horror elementer udført med et unikt twist, eller måske scenarierne ikke ligner tidligere værker på alle.
 5. Skriv realistisk: Hvad gør skrækhistorier så skræmmende er, hvor ægte de synes. Selv om de fleste af rædsel er fiktion, er det stadig at virke som det faktisk kunne ske. Begynderbøger horror forfattere kan prøve at skrive om deres hjembyer og personlige erfaringer. Derefter tilsættes i en skræmmende element, såsom en morder eller spøgelse. Startende med et virkeligt sted, person eller endda Situationen vil gøre din rædselshistorie lyder rigtig det samme.
 6. Skrivning vaner: Mens du skriver en rædselshistorie, vil du miste nogle af dine følelsesmæssige momentum, hvis du tager fridage i mellem skriftligt. Det er afgørende at holde kontakten med dine karakterer og holde intensiteten høj ved at skrive hver dag.

  Du kan også opdage, at du skriver horror bedre, når man er personligt bange for noget. Prøv at skrive i din muggen kælder eller pibende loftsrum. Eller skriv om natten, når alt er stille. Det burde øge din rædsel skriftligt.

Horror skrivning tager tid, praksis, og nogle fantasi. Husk, den bedste måde at vide, om din roman vil skræmme dine læsere er, hvis du er bange skrive det.

Tips:

 • Skriv ikke at skræmme andre; skrive at skræmme dig selv.