Hvordan man skriver et takkebrev til et stipendium

Hvordan man skriver et takkebrev til et stipendium

Hvis du har været så heldig at modtage et stipendium til college eller studier, hvorfor så ikke tage et øjeblik og udtrykke din taknemmelighed over for den person, familie, eller enhed, hvorefter legat? At sende en personlig tak brev afspejler meget positivt på dig som modtager. Det viser du har social nåde og færdigheder. Det er også vigtigt at donorerne, som ønsker at vide mere om den person, de har bidraget til at nå det formidable mål om en college uddannelse. Under alle omstændigheder skabelsen af ​​en oprigtig og velskrevet tak brev er ikke svært, hvis du huske et par forslag.

 1. Brug almindeligt hvidt brevpapir eller note papir. Ingen nuttede puder med killinger eller blomster, tak!
 2. Hvis din håndskrift er læselig, en håndskrevet note er en fin detalje. Men hvis din kursiv ligner mere en Dali stregtegning, bedst at skrive din tak note.
 3. Hvis du beslutter at håndskrift din note, overveje at placere brevpapir over et stykke af foret notebook papir, hvis linjer viser igennem, eller ved hjælp af en lineal for at holde dine skriftlige linjer kører mere eller mindre lige hen over siden.
 4. Brug ikke e-mail. De fleste donorer foretrækker en gammeldags "snail mail" tilgang.
 5. Være hurtig. Må ikke vente for længe med at sende din Hvordan man skriver et takkebrev til et stipendium
  tak efter du har fået meddelelse om dit stipendium. Hurtighed kommunikerer ægte taknemmelighed og er simpelthen god form.
 6. Adresse brevet til donor (den person, der donerede midlerne). Det er helt korrekt at kalde donoren eller organisation og bede om navnet på den person, der skal have brevet, eller du kan alternativt tjekke ind med din skoles kontor finansiel støtte.
 7. Start din brev med at takke donor for midlerne til legatet. Lad donoren ved, hvad stipendiet betyder for dig, personligt. Du bør ikke overdrive dine behov, men ikke vige tilbage fra at fortælle en donor, at deres gave betød forskellen mellem en fireårig universitet og den lokale tekniske skole for dig, hvis det er sandt.
 8. Dernæst fortæller donor lidt om dig selv - hvor du voksede op, hvorfor du valgte skolen eller større (hvad var det kvalificerende faktor i din stipendium), og hvor du er i dit studie (dvs. potentielle freshman, eksamen senior, etc .).
 9. Lad donoren ved, hvad dine fremtidige planer er. Hvad vil De gøre med din uddannelse? Er du planlægger at undervise indre by børn? Frivillige med fredskorps? Har du foret op en lovende praktik næste semester? Hvordan vil du give tilbage til samfundet? Donorer kan lide at høre, hvordan deres gaver føre til større ting.
 10. Tak donoren igen.
 11. Skriv noten.
 12. Gør denne type tak brev for hver stipendium, du modtager.
 13. Spørg din finansielle støtte kontor for at se om de har nogen tak brev prøver eller formularer, du kan bruge til ideer, eller hvis de har særlige regler eller krav til at sende breve. (Nogle skoler gerne sende noterne i én pakke, mens andre lader det være op til den studerende.)