Hvordan man skriver et script til en sitcom: Comedy Writing

Alle har en sjov element til deres liv - uanset om det er på arbejdspladsen, familien, eller gymnasium. Og masser af mennesker tror, ​​at deres sjove ideer eller situationer ville gøre store sitcoms. Hvordan du skriver en sitcom? Hvordan kan du gå fra at "situation" til en faktisk script?

Ligesom enhver form for skrivning, sitcom skrive er et håndværk, der skal praktiseres og finpudset, men du er nødt til at starte et sted.

Her er hvordan man skriver en sitcom.

 1. Lær det grundlæggende i dramatiske skrivning. Du kan undre, hvorfor en sitcom forfatter har brug for at vide om "dramatiske skrive." Nå, mener jeg ikke dramatisk i betydningen trist eller alvorlig, mener jeg, dramatisk i den forstand, du skriver noget, der kommer til at være handlet ud. Du skriver noget, der involverer et mål, der forfølges af en karakter, der skal overvinde forhindringer. På disse måder, skrive en sitcom er som at skrive et drama, en film, eller endda en leg. Så til at begynde med, lære lidt om dramatisk skriftligt: ​​hvordan man håndværk scener, hvordan man kan udvikle karakter, hvordan man skriver en dialog, hvordan at være gyldige anledning til en klimaks øjeblik og opløsning. Lær, med andre ord, det grundlæggende i, hvordan en historie er konstrueret til skærmen. Du kan gøre dette læse en bog som Syd Field manuskript: The Foundations of Screenwriting, eller tage et kort kursus. Hvis du virkelig mener det alvorligt sitcom skrive, du har brug for at kende disse grundlæggende om, hvordan man skriver et script.
 2. Undersøgelse genren. Hvis du vil skrive en sitcom, chancerne er, du er en sitcom fan. Nu har du til at være mere end en fan - du nødt til at være en elev af sitcom. Mens du lærer om det grundlæggende i dramatiske skrivning, (og komedie skriftligt) du bør også give nogle reelle tanker til den form for sitcom, du gerne vil skrive. For at gøre dette, så tænk på, hvad der sitcoms du lide at se og dem, du hader. Hvad ønsker du at efterligne? Hvad vil du undgå for enhver pris? Hvad synes at arbejde? Hvad virker ikke? Undersøgelse sitcoms - de gode og de dårlige - som du forberede at slutte sig til deres rækker. Hvordan man skriver et script til en sitcom: Comedy Writing


  Læs også TV sitcom scripts. Du kan købe disse fra en række forskellige steder. Se, hvordan disse scripts er sat sammen i forhold til, hvad der sker hvornår, hvordan vittigheder er timet, selv hvordan siden skal sammenlignes med, hvad der er faktisk på skærmen. Produceret scripts til dine foretrukne sitcoms kan være en stor læring værktøj, som du sidder ned for at skrive den næste store tv-komedie.

  Produceret scripts kan også give dig et lynkursus på sitcom format. Det er temmelig grundlæggende, men du ønsker at få det rigtige. Du kan også prøve drejebøger software som Final Draft, der vil tage sig af formatering for dig. Selv om disse programmer kan være dyr for en nybegynder (ca. 250 $), hvis du er forpligtet til at skrive sitcoms, kan de også spare dig for en masse formatering hovedpine.

 3. Find dine karakterer og opbygge din situation, eller omvendt, og udvikle sig. Hvis du er begyndt at studere sitcom skrive, er det sikkert fordi du har en idé i tankerne: ". Banden" en sjov karakter eller et sæt af tegn eller måske en sjov situation endnu ikke er befolket med Uanset om du begynder med et tegn eller en situation, sætte sig ned og skrive alt, hvad du allerede kender, eller tror du ved, om det. Skriv ud detaljerne i de tegn, situation, og hvad du ellers har. Gå på en større brainstorming tåre. Dette er, hvordan store shows ske: folk afklapsning omkring ideer. Ved slutningen af ​​din brainstorm, se om du nu har tegn og en situation. Se om du kan sætte din sitcom idé i én sætning: Historien om en gruppe af venner, der bor og arbejder i New York. Okay, undgå at en, er det blevet brugt omkring 80 milliarder gange, men prøv at sætte det sammen i én sætning. Denne brainstorming vil fortsætte i alle faser af projektet, men dette første møde er ofte nøglen.
 4. Skriv en behandling. En behandling er en guide til dit show vigtigste komponenter. På de tidlige stadier af sitcom skrive, det er nyttigt for at se, hvad du har, og hvad du har brug for. En behandling kræver et par ting: en logline (din sitcom idé i én sætning), en liste over figurer med korte beskrivelser, en liste over sæt / indstillinger med korte beskrivelser, og en liste over potentielle episoder, begyndende med piloten. Hvis du kan sætte alt dette sammen, har du en masse af det grundlæggende, og selv om de kan ændre hundrede gange mellem nu og din endelige udkast, kan du begynde at skrive.
 5. Skriv en pilot (første episode). Ja, ligesom det er så nemt! Skrive noget tager de sædvanlige trin for optimal succes: brainstorming, skitserer, skrivning, omskrivning, omskrivning. Jeg nævne omskrivning? En pilot eller første episode af din sitcom er ingen undtagelse. Jeg anbefaler mere end noget, du ikke springe nogen af ​​de "kedelige" skridt som brainstorming og især skitserer. Folk gør det hele tiden og ender med en enorm rodet halvt skriftlig udkast, fordi de ønskede at skrive scener og ikke bekymre dig om historiens retning eller lille ting som, hvordan det faktisk afsluttes. Tilbring en masse tid ved hjælp af det, du har lært om dramatiske skrivning, hvad du ønsker at efterligne og undgå, hvad du ved om, hvordan sitcom scripts er sat op, og primært, hvad du ved om din historie, og skitsere dælen ud af denne første episode. Husk: Ingen har nogensinde set eller hørt om disse tegn før, så det vil være en opgave for piloten at introducere os til hele verden på dit sitcom.
 6. Registrer dit script med WGA eller copyright den. Der er tusindvis af vordende sitcom forfattere derude, og chancerne er, ingen af dem vil ønsker at stjæle dine ideer. Men, bare det samme, er det altid en god ide at beskytte dit færdige produkt ved at registrere det med WGA (Writers Guild of America), eller copyrighting den. WGA registreringsdatabasen afgifter omkring $ 20 for ikke-medlemmer til at registrere et script. Dette er dybest set bevis på, at din teleplay eksisterede på et bestemt tidspunkt, hvis nogen forsøger at sige noget andet. US Copyright er dyrere, men giver de samme grundlæggende beskyttelse. Mange konkurrencer vil ikke læse dit arbejde, medmindre du har gjort en slags registrering, som er en anden god grund til at tage dette skridt.

Skrivning af en sitcom er meget hård - som de siger "komedie er hårdt." Disse trin for at skrive comedy sketches er meget grundlæggende og ikke også i dybden. Men giver det et twist, se hvad du kommer op med i det første udkast. Og så, ja ... jeg nævne omskrivning?

Tips:

 • Undersøgelse manuskriptforfatter basics og sitcom genren som du starter dit eget projekt.
 • Må ikke springe de vigtige skridt i brainstorming og skitserer før du skriver!