Hvordan man skriver et nyhedsbrev til forældre

Hvis youâ € ™ re en pædagog eller en skole ejer eller administrator, ita € ™ s vigtigt, at du altid holde kontakten med forældrene til dine elever. En af de bedste måder, du kan gøre dette på er ved at skabe nyhedsbreve til forældrene. Her er nogle retningslinjer for at hjælpe dig fuldføre denne bestræbelse:

  • Brug tilgængelige værktøjer. På grund af brugervenlige programmer som Adobe, Microsoft Office Publisher eller endda Microsoft Word, kan stort set alle oprette professionelle og meget poleret nyhedsbreve med minimale omkostninger. Investere lidt tid i at lære disse programmer, så du ville være i stand til virkelig at maksimere deres potentiale.
  • Har en kernegruppe, der vil udrette nyhedsbrevet. Husk, publikationer såsom nyhedsbreve lettere håndteres, hvis der er masser af forskellige bidragydere, versus hvis der er bare en eller to. Inddragelse en masse af personale i produktionen af ​​nyhedsbrevet vil også sikre en større følelse af ejerskab og engagement. Gør tildele et point ansvarshavende indsamle alle de bidrag og organisere dem i én nyhedsbrev.
  • Planlæg detaljerne i nyhedsbrevet Nogle af de detaljer, som du måske diskutere omfatter følgende:. Hvor ofte du vil offentliggøre nyhedsbrevet, antallet af kopier, du vil producere, antallet af sider, uanset om ita € ™ s kommer til at være farvet eller ej, uanset om du vil outsource udgivelse eller håndterer opgaven med at duplikere det selv.
  • Bestem de dele af nyhedsbrevet Nogle af de dele, du kan overveje at det omfatte følgende:. Rapporter om tidligere skoleaktiviteter; oplysninger om kommende skoleaktiviteter; tips til effektiv forældre; en udstilling af childrenâ € ™ s artwork, digte og artikler, mm
  • Inddrag forældrene Du kunne omfatte kolonner skrevet af forældre.; Dette vil give dem en fornemmelse af, at de er virkelig aktivt involveret i deres childrenâ € ™ s uddannelse. Derudover kan du engagere dem i de indledende møder om nyhedsbrevet: du kan bede udtalelser fra forældrerepræsentanter om, hvad de ønsker nyhedsbrevet at indeholde.
  • Inddrag de studerende. Intet fremkalder begejstring fra forældrene mere end at vide, at deres børn deltager i et forsøg. Medtag kolonner skrevet af børn (og deres billeder også!), Og du kan være sikker på, at forældrene vil se frem til at modtage kopier af deres nyhedsbrev.
  • Giv plads til feedback. For at sikre en løbende forbedring af dit nyhedsbrev, Ita € ™ sa god idé at have en avenue, hvor forældre kan gøre deres mening til kende. Efter alt, er nyhedsbrevet rettet til forældrene, så ita € ™ s lige ret, at du sørge for, at forældrene virkelig finde det nyttigt.
  • Spørg om forældrene hellere ville modtage papirkopier af nyhedsbrevet, eller e-mail-versioner. Hvis du har en lille skole, kan det være overskueligt for dig at spørge alle forældre, om det vil være mere bekvemt for dem faktisk at modtage trykte nyhedsbreve eller bare emailet versioner. Dette wonâ € ™ t bare hjælpe dig med at spare op på udgifter til trykning og bidrage til at bevare miljøet; youâ € ™ d være at hjælpe forældrene skære ned på rod derhjemme.

Der har du det! Det er nogle af de pejlemærker at huske, hvis du ønsker at skrive et nyhedsbrev til forældrene. Itâ € ™ s så nemt og overskueligt at skabe nyhedsbreve, og det giver betydelige fordele, der kunne gøre dette projekt en af ​​de bedste ting du kan gøre for din skole. Held og lykke og håber dette hjalp!