Hvordan man skriver et manuskript forespørgsel brev

Hvordan man skriver et manuskript forespørgsel brev


At lære at skrive et manuskript forespørgsel brev kan forbedre dine chancer for at få din manuskript foran beslutningstagerne. Manuskriptforfattere kan miste værdifuld tid og penge gør muligheder på grund af en dårligt formuleret forespørgsel brev. Find ud af, hvordan man håndværk en kvalitet manuskript forespørgsel brev.

Hvordan man skriver et manuskript forespørgsel brev

Manuskript forespørgsel breve behøver ikke at være så lang eller detaljeret som artiklen, fiktion eller faglitterære forespørgsler. Faktisk film udvikling udøvende Alex Epstein, anbefaler kort 2-3 stk bogstaver. Hans eksempler på god forespørgsel breve er hovedsageligt består af en et afsnit krog og banen og derefter et forslag om at sende scriptet. Epsteins eksempler ikke omfatter enhver forfatter legitimationsoplysninger.

Pitching et script

Det vigtigste element i en forespørgsel brev er pitching scriptet. Forespørgslen brev skal beskrive scriptet historie i et afsnit, der viser, at begge indgreb agentens opmærksomhed og overbeviser ham om, at denne historie ville sælge billetter.

Strukturering af forespørgsel brev

Manuskript forespørgsel breve er generelt opbygget som en pitch, beskrivelse stykke, forslag og lukning. Her er anvisninger til at skrive et manuskript forespørgsel brev:

  • Pitch historien i første afsnit. Begynd med en stærk krog, der vil intriger agenten, så han anmoder dit script.
  • Medtag et stk og tredje afsnit, hvis det er nødvendigt, som giver yderligere oplysninger om, hvorfor historien vil interessere publikum. Fortæl agenten hvilken genre manuskriptet er i. Det kan være hensigtsmæssigt at medtage en sætning om, hvorfor du ønsker at fortælle denne historie, især hvis det har at gøre med historien vinkel. Du kan også medtage nogen af ​​dine kreditter eller legitimationsoplysninger.
  • Skriv et forslag afsnit, der tilbyder at sende scriptet. Nævn hvis scriptet er færdig, og hvor længe det er.
  • Sammensæt den afsluttende afsnit til primært takke agent og spørge, om han er interesseret i at se scriptet.

Online Ressourcer til manuskript forespørgsel brev Tips

Hvis du har en forbindelse i branchen, at anbefales, at du kontakter en vis redaktør, begynde din krog afsnit med "Kontakt anbefalede, at jeg kontakter dig." Dette vil også få optaget agent opmærksomhed.

Salg Din Manuskript: Sitet tilbyder rådgivning om skrivning manuskript forespørgsler og et eksempel på stærke forespørgsler.

Film manuskriptudvikling: The Film manuskriptskrivning websted har forespørgsel brev tips specielt til manuskriptforfattere.

Manuskriptudvikling Goldmine: The manuskriptudvikling Goldmine forum har en hjælpsom diskussionstråd hvor forfattere deler deres råd og erfaringer skrivning manuskript forespørgsel bogstaver.

Crafty Screenwriting: Dette websted har flere eksempler breve og masser af gode råd.

Tips til at skrive Screenplay Query Letters

De følgende tips vil hjælpe dig med at skrive en kvalitet manuskript forespørgsel brev og beskytte dit script.

  • Registrer dit manuskript med Writers Guild of America for at beskytte dine ideer og arbejde, før du sender forespørgsler og afsluttede scripts ud. Du har valget at registrere dit script enten Writers Guild of America, West eller Writers Guild of America, Øst.
  • Query agenter først og få repræsentation før nærmer topledere som instruktører og producenter. En agent kan hjælpe dig med at beskytte din manuskript og få dig bedre kontrakt aftaler end at gå solo.
  • Netværk med andre manuskriptforfattere og spørge dem om deres forespørgsel brev erfaringer og anbefalinger. Dette er også en fantastisk måde at finde ud af, om en agent eller udøvende foretrækker bestemte forespørgsel formater. Det kan også nogle gange spare dig fra at gøre den samme fejl en anden forfatter lavet med den person under forespørgslen proces.
  • Medtag en selvstændig rettet-stemplet-indhylle (SASE) for redaktørens svar. Mange redaktører ikke reagerer på henvendelser uden SASEs.
  • Før du sender en forespørgsel brev til et script, overveje at forelægge det for et script analyse service for at sikre, at det er i god form.

Hvis du gør dit hjemmearbejde og lære at skrive et manuskript forespørgsel brev, har du en større chance for at sælge dit script og ser det på skærmen.